Web Analytics
Jump to content

Tips til sang som er delvis innspillt!


Eddyns
 Share

Recommended Posts

Hei, her om dagen så koblet jeg min boss gt-10 inn til pcen min og tok og bare lagde en sang.

Det jeg lurer på om dere kan komme med tips til denne sangen, forslag til bedre lyd? Har rett og slett bare spilt inn dette uten noen slag effekter fra cubase 5. Eller er lyden bra?

PS! Dette er ikke for og spre sangen, sangen er laget på en dag da jeg satt og lekte meg med cubase.

Mvh

Edgar

Link to comment
Share on other sites

Ser gutta vil at du skal bruke klikk. Det er ikke alltid det blir bedre, og jeg har opplevd mange som har gitt opp nettopp det.

Dette er absolutt ikke det værste jeg har hørt, men det blir litt feil å kalle dette en låt. Etter mine ører er dette en fin intro

til en pop-låt. Så låten kan fint inneholde dette temaet på versjet, men om du tenker refreng ser jeg for meg noe som løfter det hele musikalsk.

Dette er ikke ment som negativ kritikk, men heller som positiv oppmuntring til å dra dette videre.

Jeg skulle gjerne ønske tilbakemelding på dette svaret, rett og slett for å vite om dette tok motet fra deg eller om du får guts til å dra det videre.

Fordi det var det siste det var ment som :-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.