Gå til innhold
Steffen/gitar

Treger litt hjelp ^^

Anbefalte innlegg

Hei!

Når jeg spiller på clean eller crunch channel så kutter den av og til ned på volumet. ca vært tiende minutt. Men hvis jeg tar den på lead channel så blir den fin igjen.

Er det rørene som svikter? Den har vært sånn en god stund... men tenkte jeg skulle ta tak i det nå.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hva slags forsterker, hva slags rør, hvor gammel, etc. Umulig å svare når du ikke gir oss noe info... :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hva slags forsterker, hva slags rør, hvor gammel, etc. Umulig å svare når du ikke gir oss noe info... :)

Det er en Bugera 333 -212

Den er ca 1 år gammel... Originale rør, EL34.

Den har vært sånn i ca. 8 mnd. Det har ikke blitt noe verre etter det.

:)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Aha, litt googling avslører at dette kan være en kjent feil på disse, i alle fall på en del av de første som ble solgt. Det er visstnok en kontakt innvendig som har en tendens til å smelte og skape de problemene du har.

Så du bør nok ta kontakt med der du kjøpte den, og benytte deg av Norges fine garanti og forbrukerkjøpslovgivning...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er neppe den famøse kontakten som har smeltet. Har ingen hotte tips, vrient å evaluere en slik feil uten å ha den på benken :) Siden den kun er et år gammel, så ville jeg ha levert den tilbake til butikken..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.