Web Analytics
Jump to content

Epiphone Les Paul 100


DonGlenn

Recommended Posts

Hei

Jeg kjøpte en el-gitar for 10 år siden, som nå ikke virker lenger. Det var en billig gitar til rundt 1.500,- og den hadde sikkert holdt den dag i dag, hvis det ikke var for at mikrofonene nå er helt døde.

Jeg er nå på jakt etter en ny gitar, og jeg har ikke 20.000,- kroner å bruke på en "ekte" Gibson gitar. Jeg har sett at flere musikkforhandlere selger en Epiphone Les Paul 100 gitar, til en veldig akseptabel pris (like under 3.000,-). Er det noen som har peiling på hvordan denne gitaren er? Gir den en ok lyd og spilleglede for prisen? Eller får jeg kun det jeg betaler for? Er det andre gitarer for rundt 3-4.000,- som er bedre?

Link to comment
Share on other sites

Hei! jeg har en les paul 100 og har hatt den i to måneder nå...

Er veldig fornøyd jeg, nå er dette min første el.gitar så jeg har ikke så mye å sammenligne med.

Har fått tilbakemeldinger av en som har spillt i lengre tid at gitaren er meget god å spille på, dette er jo en smak sak!

Jeg valgte les paul'n fordi jeg ikke ville ha en squire stratocaster (liker ikke utseende og jeg ville ha humbuckere).

Epiphone har jo også sg'en som faktigst er litt billigere, som jeg tror er stort sett samme gitaren, med samme mikker ihvertfall!

PS! Ligg unna special utgaven som er billigere, den er ingen les paul, Les paul 100 har "buet kropp" special'en er helt flat pluss den har noen begrensninger når det gjelder elektronikken!

Her er et bilde av min!

http://www.home.no/krizfighters/images/myl...paulrezised.jpg

Lykke til med kjøp av gitar!

Link to comment
Share on other sites

Hei takk for svar

Ser jo knall ut den gitaren! Eneste jeg ville gjort var å skru av plekterbrettet på den. :wink:

Hadde vel egentlig gitt opp spillinga mi for et par år siden, helt til jeg kjøpte Mac og prøvde det medfølgende programmet "Garageband". Der får man alle gitareffekter som finnes, chorus, flanger, phazer, fuzz, pluss man kan velge mellom 15 forskjellige forsterkere, legge til trommer, bass, helt rått, helt til gitaren min plutselig døde..

Hvor mye ga du for gitaren?

Link to comment
Share on other sites

Min holder stemminga veldig bra, jeg har ikke bytta strenger etter jeg kjøpte den.. gidder ikke før jeg må og strengene er langt ifra slitte!

Kom dessuten på at les paul 100 har "bolt on neck", det er vel det som gjør at den er rimelig i prisen etter det jeg har forstått!

Hvilken farge har du tenkt på egentlig?

Hadde egentlig ikke tenkt til å kjøpe svart før jeg så den i butikken!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har lyst på den som er på bildet fra posten min, Vintage Sunburst eller noe sånt. Sort gitar blir for trist for meg.

Hvis du enda ikke har byttet strenger etter to mnd, skal du prøve å spille før du bytter strenger (clean, ikke noe fuzz), og så spiller du det samme etter du har byttet strenger. Da skjønner du ikke hvorfor du ikke har byttet før :) Klangen i strengene blir jo fort borte, hvis du ikke er en ivrig bruker av strengerens da.

Nei, nå ble jeg skikkelig gira. Du har ikke flere bilder av gitar da? Endelig skal jeg arkivere den billige Stratocaster kopien min, en gang for alle.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.