Web Analytics
Jump to content

System of a Down - Tributekonsert


Christopher S
 Share

Recommended Posts

Heisann!

Det har seg slik at undertegnede og fire kompiser er godt i gang med forberedelser av en tribute til System of a Down.

Planen er at vi skal spille gig'er fra starten av Mars, og tenkte vi skulle sjekke interessen for det. I utgangspunktet tenkte

vi å spille konsertene i Oslo-området, men tar gjerne litt lengre turer om interessen skulle være der.

Liste over låtene vi kommer til å spille (ca. aktuell setlist, dvs. riktig rekkefølge. Endringer kan forekomme);

Intro - Soldier Side

BYOB

Stealing Society

Vicinity of Obscenety

Suite-Pee

War?

Deer Dance

Highway Song

Toxicity

Aerials

ATWA

Spiders

Holy Mountains

Old School Holywood

Vi gutta som skal spille er;

Christopher Schackt, vocals (Conium)

Fabian Jiru, gitar/backup vocals (Combustion, Conium)

Martin Nilsen, gitar (Second Floor)

Theo Saenger, bass/backup vocals (trommeslager i Conium og Apocalypse Dudes)

Jonathan Aagård, trommer (Creperium)

Håper vi kan lage litt interesse ut av dette, og skape litt magi. Vi gleder oss iallefall ekstremt.

Cheers!

Link to comment
Share on other sites

Awesome, go for it! smile.gif

I would go see you guys in a heartbeat. Back in Canada, tribute bands are very popular in clubs, and you can make some decent money and gig regularly if you're good. In the early 90's I played in a Metallica tribute, and just before coming here I spent 1 1/2 year playing in Canada's top Motorhead tribute. Lots of fun to do, the beer was always free, and we would take home at the minimum $500 (about 3000nkr) per night, and sometimes more. Just remember to not take yourselves too seriously, and have fun doing it.

I've been thinking seriously about doing a Rage Against the Machine tribute in the Oslo area, if I can find the right guys to do it.

Here's a pic from the Motorhead trib - I'm obviously the guitarist.

10320_143056777037_547257037_3183912_5664760_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

In the early 90's I played in a Metallica tribute, and just before coming here I spent 1 1/2 year playing in Canada's top Motorhead tribute.

Cool, currently working on a Metallica-tribute show, dunno if we will keep the band as a tribute-act after the show, we'll see. Currently learning the songs on our own, next step is rehearsal ofcourse, should be alot of fun:)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.