Web Analytics
Jump to content

Boss OD-3


antos

Recommended Posts

En dist pedal låter kanskje fort best på ganske clean, men en OD kan få vreng på forsterkeren til å låte tightere eller mer "spisset" f.eks. Det er jo bare å eksperimentere - det er jo det som gir resultater. Den største tabben med pedaler er å koble den inn, skru den på og vri litt på knottene, for så å avgjøre at pedalen er "dårlig" eller ikke passer til utstyret ditt.

Link to comment
Share on other sites

Ja, det er nærmest ubegrensede muligheter... I det ene bandet mitt bruker jeg ofte en fuzzpedal (BigMuff-klone med løftet mellomtone) inn i en Fender Bassman som vrenger endel fra før. Låter helt kule! Med delaypedal mellom fuzzen og ampen får jeg en jævlig skitten og tøff delay også :D

Link to comment
Share on other sites

Har både TS-9 og OD-3 hjemme.

Kan nevne at OD-3 låter best på amper som allerede vrenger litt. Veldig myk, kremete lyd dersom du bruker mest Gain på pedalen, men mer spiss og hard råkkelyd hvis du skrur ned på gain og bruker volumet istedenfor.

Kan ihvertfall anbefale denne, en ganske bra pedal hvis du får den til greie peng :)

Og den har MASSEVIS av vreng som forandrer karakteristikken etter hvordan du skrur på den, i motsettning til andre pedaler.

Du kan bruke den som distortion med gain på pedal på fult via en clean amp, hehe.. Men som sagt.. Låter best med litt vreng fra ampen også. Ganske så dynamisk pedal, noe mange OD'er er da.. :)

Men fasiten er at det ikke finnes noe fasitt. Skaff deg en OD-pedal, og prøv den på forskjellig innstillinger på både amp og pedalen. ODer gir mange muligheter, det som er så fint med dem :)

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.