Web Analytics
Jump to content

Boss OD-3


antos
 Share

Recommended Posts

En dist pedal låter kanskje fort best på ganske clean, men en OD kan få vreng på forsterkeren til å låte tightere eller mer "spisset" f.eks. Det er jo bare å eksperimentere - det er jo det som gir resultater. Den største tabben med pedaler er å koble den inn, skru den på og vri litt på knottene, for så å avgjøre at pedalen er "dårlig" eller ikke passer til utstyret ditt.

Link to comment
Share on other sites

Ja, det er nærmest ubegrensede muligheter... I det ene bandet mitt bruker jeg ofte en fuzzpedal (BigMuff-klone med løftet mellomtone) inn i en Fender Bassman som vrenger endel fra før. Låter helt kule! Med delaypedal mellom fuzzen og ampen får jeg en jævlig skitten og tøff delay også :D

Link to comment
Share on other sites

Har både TS-9 og OD-3 hjemme.

Kan nevne at OD-3 låter best på amper som allerede vrenger litt. Veldig myk, kremete lyd dersom du bruker mest Gain på pedalen, men mer spiss og hard råkkelyd hvis du skrur ned på gain og bruker volumet istedenfor.

Kan ihvertfall anbefale denne, en ganske bra pedal hvis du får den til greie peng :)

Og den har MASSEVIS av vreng som forandrer karakteristikken etter hvordan du skrur på den, i motsettning til andre pedaler.

Du kan bruke den som distortion med gain på pedal på fult via en clean amp, hehe.. Men som sagt.. Låter best med litt vreng fra ampen også. Ganske så dynamisk pedal, noe mange OD'er er da.. :)

Men fasiten er at det ikke finnes noe fasitt. Skaff deg en OD-pedal, og prøv den på forskjellig innstillinger på både amp og pedalen. ODer gir mange muligheter, det som er så fint med dem :)

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.