Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Nan Madol på vei ut av kjellern! Vestold gigs


Stormshadow2k

Anbefalte innlegg

Tønsberg-bandet Nan Madol skal ut av kjellern i sommer, og er satt opp til å spille på lokal-festivalen Revårock

http://www.revarock.com/

Sammen med Oslo-bandet Perfect Sense spiller vi også i Tønsberg, Maskinistenes hus, den 13. august.

Hjemmeside (under konstruksjon) www.nanmadol.net

fjesboka:

http://www.facebook.com/group.php?gid=47099137590

Vi har et sett på ca 45 min, 6 sanger. Ligger litt i Mastodon / Tool gata, prøver å lage musikk for musikere, og ikke nødvendigvis P3 materiale.

Vi sees!!

Edit:

For de som ikke har sett videoen i andre sammenhenger her på forum, kan dere ta en sving innom en video vi slang sammen av en innspilling vi gjorde i vinter. Noe skjedde med sync'en men man får jo et lite inntrykk av hva som skjer. Vi er langt mer livat på scenen, hehe...

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 1 month later...
 • 2 months later...

Bra å høre det er flere medlemmer som kommer seg ut av øvingslokalet :)

Giggen vår gikk forsåvidt greit. Jeg klare å kjøre fra pedalbrettet til andregitaristen, så det var jo litt av en start. Vi lånte backline og effekter av PerfectSense som vi delte giggen med, så det ordnet seg. Ellers var min monitor skrudd helt ned av en eller annen grunn, så da vi kom til den låta som jeg synger mest på, traff jeg INGEN av tonene, hahaha. Har video-opptak av det, og det låter fullstendig krise. Men sånn er det når det er live, alltids ett eller annet som går lukt til helvete i starten ;) Moralen er soundcheck, soundcheck og atter soundcheck!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Når man har et så deilig brett låter alt bra! 
  • Det kommer an på så mye, pedaler som støyer, pedaler som suger signal selv i standby, billig uisolert strømforsyning. Jeg har en enkel Gigrig Quartermaster 6, den gjør virkelig underverker 🙂
  • solgte de det som standard tilgjengelig i butikken, gubbe, eller var det spesialbestilt?
  • Jeg bruker fem-syv - litt etter dagsform - pedaler, én splitter-boks og en del kabling. Det har aldri vært et problem. Om du er sånn som meg, og alltid har én boks påslått, trenger du kanskje ikke buffer? Det du mister i diskant kan du ofte ta igjen med litt diskant i ampen. Det jeg legger mest merke til når jeg bruker mange pedaler, uten noen form for buffer eller "velge-boks" (GigRig feks), er at ampene dropper litt i volum. Dette kan du jo også ta igjen med litt volum på ampen. 
  • En god buffer så tidlig i signalkjeden som mulig gjør at du ikke taper mer diskant enn kapasitansen til gitarens elektronikk og kabler pluss pedaler før bufferen. Om pedalene etter dette alle har høy inngangsimpedanse og lav utgangsimpedanse (over 500 Kohm og under 1Kohm), greier du deg med denne ene bufferen. Men om du har en eller flere pedaler med høy utgangsimpedanse, f.eks. Fulltone OCD t.o.m v1.7, trenger du også en buffer etter disse. TC Electronic-buffere er bra nok, og de fleste av deres nyere pedaler har valgbar buffer-bypass eller true bypass. Boss sine buffere er ikke gode nok, mener jeg, de overkompenserer. Og om du bare bruker true bypass-pedaler, kan du si farvel til diskanten din. Men én enkelt buffer før disse gjør at det meste går greit.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.