Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinn signert 50s Road Worn Fender Telecaster!


gisleson

Anbefalte innlegg

Tenkte at dette kunne være rette forumet for å informere om dette :)

Bigbang i samarbeid med Fender har for tiden en konkurranse der du kan vinne en signert 50s Road Worn Fender Telecaster. Bandet ble nylig lagt til i listen over Fenders offisielle liste over artister som bruker deres utstyr.

Eneste du behøver å gjøre er å registrere deg på konkurransesiden for å være med i trekningen. Konkurransen varer til 31. mai.

Facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=121607424516923&index=1

Konkurranse: http://www.thebigbangweb.com/fendercontest

Bigbang bandside hos Fender: http://www.fender.com/artists/artist.php?id=414

Svein

bigbangfans.com

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hmmmm

Savner en sånn "confirmation" mail etter å ha fyllt ut skjemaet og sendt dette inn

Hm, ja. La merke til at det var noen andre som også snakket om det.. Den er nok registrert, det popper opp en tekst rett over submit knappen men den forsvinner igjen veldig fort. Skal sende en bug report, så blir den forhåpentligvis fikset asap :)

Svein

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Jeg er da ikke noe orakel, men stiller et spørsmålstegn ved å bruke "gammel" maskinvare når man må legge ned mange timer med jobb for å konfigurere maskinen. Trenger man en maskin for å surfe, lese e-post og andre ting man ikke må finkonfigurere, er det mange maskiner som er flere år gamle som duger. En avdanket laptop holder i mange år til med en SSD, så sant at lyset i skjermen ikke tar kvelden, eller at tastaturet slutter å virke. Noe helt annet blir det som sagt med en DAW, der man kan bruke mange dager på å finne riktige innstiller for latency og så videre. Ut over det, er jeg nok veldig enig med deg om at det er fint å slite ting helt ut. Det bærer hjemmet mitt preg av.
  • Frank Sinatra - Trilogy ! Dette hadde fortjent et myyyye bedre anlegg enn det jeg har, men låter krem og fløte uansett !    
  • Fikk hjelp på forumet til hifisentralen. En 180 grams vinyl er jo en del tykkere enn vanlig vinyl så armen løftet seg ikke høyt nok ved retur. Så det var bare å justere høyere armløft så funka det helt fint.  Har også fiksa lokket som ikke ville holde seg oppe, med ett par shims i dag. Og ny Riaa. Så nå er alt tipp topp! 🙂
  • Ja, dette er en interessant side om hobbygitarister👍
  • Ikke helt det samme problemet. Min returnerer men løfter seg ikke nok eller tidsnok. Men som sagt så er det bare på picture-discen problemet oppstår. På alle andre jeg har testet funker det helt optimalt. Så jeg er redd hvis jeg begynner å justere så blir det feil på de andre også. Så jeg får bare sveve over spilleren når jeg spiller Opeth-plata og trykke stopp-knappen når musikken slutter. Da funker det helt fint. Eller så får jeg spille Opeth bare på Spotify.  🙁 Men det er synd fordi den vinylen er så fet
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.