Web Analytics
Jump to content

Trenger info om gitar


surferen

Recommended Posts

Dette er en av mange japanske kopier fra søttitallet. Gitaren kan være kurant, særlig hvis halsen ikke har slått seg. Det er et problem på japanske gitarer fra den tiden. Trolig låter den "så som så", pickupene var ikke av knallkvalitet da de ble laget, og pickuper blir dårligere med årene.

Verdien på gitaren er ganske lav når vi snakker om salgsverdi, det er nok morsommere å eie den enn å ha den som et mulig pensjonsfond.

Så mye mer er det egentlig ikke å tilføye uten å prøve den.

Link to comment
Share on other sites

Hei igjen.

Takker for svar. men er det noen som sitter på noen linker som kan ha noe med den gitaren å gjøre.Har søkt en del rundt på nett, men klarer ikke finne noe om den.

Gitaren har jeg arvet av en bestefar så jeg tror jeg kommer til og beholde den. Den trenger ett nytt sett med strenger, en vask og en polering så blir den sikkert god som ny.

Hilsen surferen

Link to comment
Share on other sites

http://www.music-trade.co.jp/otherhistory.html

fant litt om et merke som heter El Maya her, er vel ikke sikkert det er det samme. Mye annen artig info også.

Ellers var det vanlig for butikker i Japan å selge gitaren under eget merke, jeg har f eks en Ginza bass, som jeg ikke finner noe som helst på nettet om, men jeg har funnet ut at Ginza er et distrikt i Tokyo, der det ligger mange musikkbutikker :)

Edit: Det står jo forsåvidt at gitarene ble solgt under navnet Maya utenlands, så da har vi vel løsningen :)

Edited by mrj
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.