Web Analytics
Jump to content

Anmeldelse: Denyeverything rørboost


Haarball

Recommended Posts

Skal i denne tråden prøve å få laget en liten anmeldelse av en rørbasert cleanboost/skitten boost/overdrive som Denyeverything på forumet her har laget til meg.

Pedalen har 2 individuelle rørbooster samt en transistorboost mellom, alle tre kan tas inn og ut etter ønske.

Den ser slik ut:

621236.jpeg

Kontrollene er som følgende:

På sidene er gain for de to rørboostene, på toppen er de to til høyre og venstre volum for rørboostene, den øverste er volum for transistorboosten og den nederste er tonekontroll for rørboost 2, fotbryterene er koblet slik at den til venstre kobler inn rørboost 2 og den til høyre kobler inn rørboost 1 og/eller transistorboosten. Bryterene under er øverst til venstre for å koble inn rørboost 1 og øverst til høyre for å koble inn transistorboost, dette er for at jeg skal kunne velge en av dem eller begge for å koble inn med fotbryteren. Nederste rekke av brytere er til venstre for å koble inn/ut tonekontroller for rørboost 2 og den til venstre fungerer som tonekontroll for rørboost 1.

Opptakene er gjort med en SM58, gjennom en UX2(beklageligvis igjennom Podstudio, dog ingenting er gjort med signalet der) og derfra til Audacity. Forsterkeren er en '79 Silverface Fender Pro Reverb. Jeg har brukt Normal Channel, input 1, bright switch av, preamp volume på 5, treble på 8, middle på 9, bass på 2-3 og master volume på rett rundt 3. Gitaren er en Fender Mexico Double Fat Strat, med Bare Knuckle Nailbomb i bridge og Miracle Man i neck. Jeg har prøvd å bytte pickuper en del i demoen mest mellom bridge og neck.

Opptakene høres en del spinklere ut i forhold til hva jeg hører når jeg står i rommet.

Spillingen min er ikke på topp, og ellers ikke så mye å skryte av. Spesiellt ikke på dagen derpå (i dag). Det er jo ikke spillingen min dette handler så mye om da.

Liten innholdsfortegnelse:

1: Bypass-signalet med bridge, middle og neck pickupkonfigurasjon

2: Rørboost 1 med volum halvveis oppe

3: Rørboost 1 med volum og gain halvveis

4: Rørboost 1 med volum og gain på full pupp

5: Rørboost 1 med volum og gain på full pupp, med volumkontroll og tonekontroll på gitaren nede(ikke helt da selvfølgelig) med middle pickupkonfigurasjon

6: Rørboost 1 og transistorboost, litt varierende innstillinger

7: Rørboost 1 og 2, litt div. innstillinger på denne også

8: Rørboost 1,2 og transistorboost, rørboost 1 med fullt volum og ca halv gain, rørboost 2 med trekvart volum og halv gain, transistorboost på full pupp. Gått for en noenlunde distortionaktig lyd her.

Alt i alt så er jeg meget fornøyd med pedalen!

test pedal.mp3

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.