Web Analytics
Jump to content

Anmeldelse: Denyeverything rørboost


Haarball

Recommended Posts

Skal i denne tråden prøve å få laget en liten anmeldelse av en rørbasert cleanboost/skitten boost/overdrive som Denyeverything på forumet her har laget til meg.

Pedalen har 2 individuelle rørbooster samt en transistorboost mellom, alle tre kan tas inn og ut etter ønske.

Den ser slik ut:

621236.jpeg

Kontrollene er som følgende:

På sidene er gain for de to rørboostene, på toppen er de to til høyre og venstre volum for rørboostene, den øverste er volum for transistorboosten og den nederste er tonekontroll for rørboost 2, fotbryterene er koblet slik at den til venstre kobler inn rørboost 2 og den til høyre kobler inn rørboost 1 og/eller transistorboosten. Bryterene under er øverst til venstre for å koble inn rørboost 1 og øverst til høyre for å koble inn transistorboost, dette er for at jeg skal kunne velge en av dem eller begge for å koble inn med fotbryteren. Nederste rekke av brytere er til venstre for å koble inn/ut tonekontroller for rørboost 2 og den til venstre fungerer som tonekontroll for rørboost 1.

Opptakene er gjort med en SM58, gjennom en UX2(beklageligvis igjennom Podstudio, dog ingenting er gjort med signalet der) og derfra til Audacity. Forsterkeren er en '79 Silverface Fender Pro Reverb. Jeg har brukt Normal Channel, input 1, bright switch av, preamp volume på 5, treble på 8, middle på 9, bass på 2-3 og master volume på rett rundt 3. Gitaren er en Fender Mexico Double Fat Strat, med Bare Knuckle Nailbomb i bridge og Miracle Man i neck. Jeg har prøvd å bytte pickuper en del i demoen mest mellom bridge og neck.

Opptakene høres en del spinklere ut i forhold til hva jeg hører når jeg står i rommet.

Spillingen min er ikke på topp, og ellers ikke så mye å skryte av. Spesiellt ikke på dagen derpå (i dag). Det er jo ikke spillingen min dette handler så mye om da.

Liten innholdsfortegnelse:

1: Bypass-signalet med bridge, middle og neck pickupkonfigurasjon

2: Rørboost 1 med volum halvveis oppe

3: Rørboost 1 med volum og gain halvveis

4: Rørboost 1 med volum og gain på full pupp

5: Rørboost 1 med volum og gain på full pupp, med volumkontroll og tonekontroll på gitaren nede(ikke helt da selvfølgelig) med middle pickupkonfigurasjon

6: Rørboost 1 og transistorboost, litt varierende innstillinger

7: Rørboost 1 og 2, litt div. innstillinger på denne også

8: Rørboost 1,2 og transistorboost, rørboost 1 med fullt volum og ca halv gain, rørboost 2 med trekvart volum og halv gain, transistorboost på full pupp. Gått for en noenlunde distortionaktig lyd her.

Alt i alt så er jeg meget fornøyd med pedalen!

test pedal.mp3

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.