Web Analytics
Jump to content

Hjemmelaget demo


gitarrr

Recommended Posts

Jeg og en kompis har den siste tiden spillt inn demo skvia til bandet vårt "Senseless Apprentice".

Vi har ikke så mye utstyr så vi har ikke spillt inn trommesett, men vi drumkit from hell funker fett det :D

Uansett vi hadde noen gode forserkere og en god stormembran og fikk låne en Shure dynamisk forsterker mic.

Utstyr:

Marshall DSL 50w

Bugera 333

Harley Benton (Vintage 30)

Shure sm58

En stormembran mic (husker ikke merke, men kostet skjorta)

Line 6 lydkort

Cubase LE til innspiling & Cubase 5 til mix

Noen madrasser og puter for akustikk

Ez Drummers

Senseless Apprentice

Hør på sangene og si hva dere synest ! Børr vi fikse noe ? gjøre noe analedes ?

Takk :)

Link to comment
Share on other sites

Savner miksing av trommene (skarpen hørtes mildt sagt jævlig ut), litt annen vinkling eller noe på gitarampen, og ikke fullt så mye gain på vokalen!

Sånn mer i detalj vet jeg ikke hva jeg skal si, men fete låter! :)

Dessverre et stort drawback med drumkit from hell. VELDIG trigga og komprimerte trommer... Både std. settet og Nashville-kitet i EZ drummer låter mye bedre.

Link to comment
Share on other sites

Takk for alle svar, vi er veldig fornøyde med resultatet selvom trommene ikke er det beste. Jeg tror vi kommer til å spille inn igjen med ekte trommer. Trommisen vår har et bra trommesett, må bare skaffe oss litt mic'er.

Kult at dere likte det :D

Link to comment
Share on other sites

Hej, det låter bra men eftersom du frågar om ni borde göra något annorlunda så..

* Basen. Jag saknar en fet pumpande bas som backar upp alltihop.

* Skarpen som redan påpekats, den låter inte bra.

* Det låter grötigt, särskilt gitarrerna. Det fungerar eftersom det liksom ska låta så, men det låter som om det är en gitarrist som har mixat. Jag tror att allt skulle klarna om ni fick plats till basen i mixen och klarade separera gitarerna mera.. eller spela in med mindre vreng.

Som också påpekats, det är svårt att avgöra med Myspace-kvalitet, men, men, nu är det det vi har att förhålla oss till :) .

Ett litet förslag: Låna ett öra till Raised Fist . Lyssna på deras ljudbild, kaos men ändå välbalanserat.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har notert ned den del ting nå som må muligens fikses. Vi har skrudd ned gainen på gitarene en del, men det er to track av hver gitar.

Også litt lite bassgitar, men synest dere at det er mye basslyd sånn generelt ? (leg har subwoofer og hører ganske mye bass)

Burde vi høre mer kompbass ?

Link to comment
Share on other sites

Hei! Ja, jeg skjønner. Har fått mange gode tilbakemeldringer i det siste, vi skal prøve å få bassgitaren mer tydlig inn i lydbildet.

Og ja, vi har panorert gitarene :) men vi har recordet dobbelt av begge gitarene (4 gitarer) så det kan hende det gjør det litt "grøtigt" :) vi har skrudd ned gainen en del..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.