Gå til innhold

fabster

Medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om fabster

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 1. Hehe, tror jeg ikke hadde strammet nok tenkte egnetlig ikke noe særlig over at umbracoen glapp når jeg skulle stramme ordentlig! Skiftet til en annen umbraco og vips! Så satt den O:)
 2. Hmm, det skal prøves blir litt engstelig lurte kanskje på om den sadelen var slitt eller noe.. siden den er såpass gammel :S
 3. Hola, har en ESP the junior fra 1990 med en licensed floyd rose! Driver på å skifter strenger på den, men når jeg skulle feste lyse E strengen kom jeg over et problem.. Jeg fester strengen i floyd rosen på vanlig måte, trer strengen gjennom stemmesnurrerne (hva er navnet på de igjen?) stemmer opp men når jeg har stemt opp så "poff", spretter strengen ut fra der den er festet i tremolosystemet... meget irriterende! Noen som vet hva som kanskje er galt? På forhånd takk!
 4. Jeg melder meg på i trekningen!
 5. Mulig at dette svaret kommer ut av at jeg er hektet på denne sangen fortiden... men Elephant Man av Mastodon er sykt fin syntes jeg da!
 6. Jeg syntese helt ærlig at det her var megafett merker at jeg blir mer og mer glad i slik vokal!
 7. Metallica - Live sh*t: Binge & Purge Live cder er så best
 8. Sunburn av Muse Cowboys from hell av Pantera Beyond redemption av HIM Der har dere min jeg har god musikksmak
 9. Problemet er at jeg ikke har kvitering Hvor kan jeg få kjøpt slik spray, og hvor finner jeg pot meteret?
 10. Heisann heisann! Har en GCB wah som ikke funker lenger, eller den funker men når jeg har pedalen på og skjøvet lengst bak (når man presser med hælen) så forsvinner nesten alt av volumen! Den har funket siden 29 juli 2008 (da jeg kjøpte den ) noen som har hatt samme problemet? Har den sammen med en Boss metal zone inn i en sånn roland cube 30. På forhånd takk Fabster
 11. hvilke sider kan jeg få kjøp gitarer brukt ifra?
 12. Heisann. jeg skal kjøpe meg en el gitar etter noen år med gitar spill på en akustisk og jeg lurer på om noen har noen tips til noen gitarer til maks 7000. Har sett litt på disse to http://www.gitarhuset.no/ProductPage.aspx?PID=689 og http://www.gitarhuset.no/ProductPage.aspx?PID=564 er de noe tess egentlig? kom gjerne med andre forslag (både gitar og forsterker gjerne pakke tilbud)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.