Web Analytics
Jump to content

Spørsmål til Gibson Les Paul Studio


ovl

Recommended Posts

Jeg skal kanskje kjøpe meg en gibson les paul studio ebony.

Jeg har vurdert og kjøpe gitaren i USA, men har kommet fram til at det ikke er så lurt siden at man kan bli tatt i tollen, eller problemer ved reperasjon.

Jeg liker prisklassen og designet på gitaren (og ja, jeg har prøvd den i en musikkbutikk), men jeg gjerne høre litt mer om hva andre syntes om gitaren og tips om jeg heller burde kjøpe en brukt eller en annen kopi på samme prisklasse.

Jeg har sett på andres tråder, men har ikke fått alle svar på det jeg ønsker.

Hvis det noen som skal selge denne gitaren eller vet om noen som skal er jeg sansynelig vis intrisert :rolleyes:

Jeg lurer for eks. forskjellen på gibson les paul studio faded worn red og gibson les paul studio ebony.

Er takknemmelig for alle svar. :D

Edited by ovl
Link to comment
Share on other sites

Har du lyst på en rimelig Gibson, så er det et greit kjøp. Du får en helt grei gitar til grei pris. Spesielt viss du handler brukt, da de går til rundt 6000kr på bruktmarkedet.

Finnes mange gode kopier som Edwards, Orville, Burny ol som hovedsakelig er Japanske kopier og regnes av god kvalitet. Men vil du ha en Gibson, så er det lite annet å gjøre mde det enn å kjøpe en.. :P

Ville no personlig valgt en i vinrød eller hvit da ^^,

Link to comment
Share on other sites

Nå kjørte du vel en tråd om det samme her for litt siden - det var mange råd om bruktkjøp der, om Les Paul modeller fra andre merker osv.... Når dette nå er brakt på banen igjen vil jeg si at hvis du er såpass gira på en Gibson Les Paul så burde du skaffe deg nettopp en slik en. Noen ganger er det helt greit med noe man rett og slett digger, og i dette tilfellet får du også en fin gitar som kan brukes til det meste.

Forskjellen på Studio Faded Worn Red/Cherry/Brown og Studio Ebony er at førstnevnte har kropp og topp i mahogny, Burstbucker Pro pickuper og kommer (vanligvis) med gig-bag, mens sistnevnte (også i de andre finishene) har mahogny kropp med lønn topp, 490R/498T pickuper og kommer med kasse. Her er det er altså snakk om "Studio Faded" serien versus "Studio" serien.

DJ

--

Edited by DrJustice
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.