Web Analytics
Jump to content

Spørsmål til Gibson Les Paul Studio


ovl
 Share

Recommended Posts

Jeg skal kanskje kjøpe meg en gibson les paul studio ebony.

Jeg har vurdert og kjøpe gitaren i USA, men har kommet fram til at det ikke er så lurt siden at man kan bli tatt i tollen, eller problemer ved reperasjon.

Jeg liker prisklassen og designet på gitaren (og ja, jeg har prøvd den i en musikkbutikk), men jeg gjerne høre litt mer om hva andre syntes om gitaren og tips om jeg heller burde kjøpe en brukt eller en annen kopi på samme prisklasse.

Jeg har sett på andres tråder, men har ikke fått alle svar på det jeg ønsker.

Hvis det noen som skal selge denne gitaren eller vet om noen som skal er jeg sansynelig vis intrisert :rolleyes:

Jeg lurer for eks. forskjellen på gibson les paul studio faded worn red og gibson les paul studio ebony.

Er takknemmelig for alle svar. :D

Edited by ovl
Link to comment
Share on other sites

Har du lyst på en rimelig Gibson, så er det et greit kjøp. Du får en helt grei gitar til grei pris. Spesielt viss du handler brukt, da de går til rundt 6000kr på bruktmarkedet.

Finnes mange gode kopier som Edwards, Orville, Burny ol som hovedsakelig er Japanske kopier og regnes av god kvalitet. Men vil du ha en Gibson, så er det lite annet å gjøre mde det enn å kjøpe en.. :P

Ville no personlig valgt en i vinrød eller hvit da ^^,

Link to comment
Share on other sites

Nå kjørte du vel en tråd om det samme her for litt siden - det var mange råd om bruktkjøp der, om Les Paul modeller fra andre merker osv.... Når dette nå er brakt på banen igjen vil jeg si at hvis du er såpass gira på en Gibson Les Paul så burde du skaffe deg nettopp en slik en. Noen ganger er det helt greit med noe man rett og slett digger, og i dette tilfellet får du også en fin gitar som kan brukes til det meste.

Forskjellen på Studio Faded Worn Red/Cherry/Brown og Studio Ebony er at førstnevnte har kropp og topp i mahogny, Burstbucker Pro pickuper og kommer (vanligvis) med gig-bag, mens sistnevnte (også i de andre finishene) har mahogny kropp med lønn topp, 490R/498T pickuper og kommer med kasse. Her er det er altså snakk om "Studio Faded" serien versus "Studio" serien.

DJ

--

Edited by DrJustice
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
  • Lurt å oppgi hvor i landet du befinner deg 😊 og eventuelt tiltenkt sjanger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.