Web Analytics
Jump to content

Får et 1960A kabinett plass i bilen?


askret
 Share

Recommended Posts

Kunne jo ha funnet målene og prøvd å finne ut av det, men spør likegodt her:

Noen som har klart å få et Marshall 1960A vinklet kabinett inn i en BMW 3 serie sedan, de nye modellene..

Enten i baksetet eller i bagasjerommet?

Link to comment
Share on other sites

Kunne jo ha funnet målene og prøvd å finne ut av det, men spør likegodt her:

Noen som har klart å få et Marshall 1960A vinklet kabinett inn i en BMW 3 serie sedan, de nye modellene..

Enten i baksetet eller i bagasjerommet?

Det skal kunne gå i baksetet. Litt avhengig av størrelsen på døråpninga. Tviler på at du får det i bagasjerommet, men er det dypt nok, går det også. Du får vel bare prøve?

Link to comment
Share on other sites

Skulle jo visst det FØR jeg legger ut på en 8-mils tur i snøværet her på Sørlamdet...

Men mulig jeg slipper å tenke på dette, jobben har en 'pizzabil' som jeg sannsynligvis får låne

Du vet ikke om noen i nærheten som har et du kan "prøvekjøre"? Hvis ikke, og du har en kassebil du kan låne, er det jo ikke noe å lure på.

Link to comment
Share on other sites

Om du legger ned baksetene, og putter kab'et inn bakluka går det fint. Får det lett inn i min bil, og den er ikke bredere enn en 3-serie

Nå er det ikke sikkert baksetene kan legges ned når det er en sedan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
  • Takk, ingen ``blemmer`` så langt. Kroppen er av et treslag kalt silkwood, lett i vekt og lett å arbeide med, fresen  kutter som i smør. Kjøpte det av Roy Bang i RB Guitars . Teak i halsen derimot, chipper lett og her må man være forsiktig, forrige gang slo det ut en feit flis på hjørnet av headstock, da jeg kom for brått inn mot fresestålet. trodde det var kjørt der ,men den lot seg fint lime på plass, og umulig å se nå. Men jeg synes det passer bra i hals. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.