Web Analytics
Jump to content

Til dere som har Guitar Rig


Roar
 Share

Recommended Posts

Har ikke prøvd akkurat på et sånt kort du har, men har testet asio4all på et par andre. Kortversjonen er at det blir bedre, men ikke bra nok. Hvis du trenger lydkort, så kan du jo kikke litt på de hardware/softwarepakkene med Guitarrig? Synes de så fine ut, og prisgunstige. Tar jeg ikke feil, har ErlendB kjøpt en sånn.

Link to comment
Share on other sites

Stemmer det Castor. Jeg har aldri hatt problemer med latency på det kortet.

Det som er synd er at man egentlig ikke får så mye bruk for brettet. Har ikke klart å aktivere wahwah på pedalen, eller volum, eller pitchshifter. Får dog brukt knappene til å skifte presets osv. Men er keen på volumpedal og wahwah.

Link to comment
Share on other sites

Kødda du rundt med asio-driveren da?

Ja, til jeg ble blå i trynet.. :D Som Castor skriver, så hjelper det men det aldri bra med det lydkortet du har.. Pent brukt eksternt lydkort koster fra en 500-lapp og oppover...

Legg ut en forespørsel under kjøp/salg her på forumet, og du får garantert napp..

Link to comment
Share on other sites

Høres kanskje ikke så dumt it. Vil helst ikke ha det pedaldritet. Session passer meg like bra.

Får jeg trøkt ut en sånn rytmelyd så blir det gode tider.

Hvor kjøpte du den pakkegreia, erlend?

Edited by Roar
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Stemmer det Castor. Jeg har aldri hatt problemer med latency på det kortet.

Det som er synd er at man egentlig ikke får så mye bruk for brettet. Har ikke klart å aktivere wahwah på pedalen, eller volum, eller pitchshifter. Får dog brukt knappene til å skifte presets osv. Men er keen på volumpedal og wahwah.

Alt dette gjør du i "live"-Vinduet i software`n. Det er ikke så vanskelig, du får opp et bilde av pedalbrettet, og der kan du trykke på knappene og assigne forskjellige ting til hver knapp. Pass bare på at du har en Wah-wah, Volum-pedal eller Pitch-shifter i forsterker-oppsettet ditt i browser-vinduet. :)

Lykke Til!

(Send meg en pm hvis du lurer på noe mer, har fått litt erfaring med det etter å ha brukt det endel)

Til topic, det eneste onboard-kortet jeg har fått til å funke nogenlunde uten en haug av latency, er det innebygde kortet på iMacen min.. Har også testa Asio4all på en av pc-ene mine, og det er dårlige greier. Et ekstern interface gjør som tidligere nevnt susen!

Edited by Kvist
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.