Web Analytics
Jump to content

bonsaxen [12.01.10]


bonsaxen
 Share

Recommended Posts

Hadde en tråd her en gang i tiden. Ser den er fjernet, så jeg lager en ny :)

Am. Fender Stratocaster Hot Rod 57 RI med EMG DG-20 pickups:

dododo30.jpg

dododo40.jpg

dododo43.jpg

Gibson Les Paul Robot Ltd:

Gibson.jpg4526_183122760014_795510014_6951189.jpg

Gibson2.jpg

Egmond Lucky 7 fra 60-tallet en gang:

EgmondLucky7.jpg

Ayers akustisk gitar:

Ayers.jpg

Vox AD100VT forsterker:

VoxAD100VT.jpg

Mitt hjemmesnekrede pedalbrett med Electro-Harmonix Big Muff, Vox Big Ben og Boss GE-7:

gaaaa30.jpg

Edited by bonsaxen
Link to comment
Share on other sites

Har du korta ned vibarma på straten selv? Så litt morsom ut, men kanskje praktisk også. :) Fine gitarer! :D Hvordan liker du Roboten?

Kjøpte vibarmen på Ebay fra en kar som laget "gilmour-style" vibarmer. Synes det er passe lengde jeg, iallefall :)

Jeg elsker roboten, både spillemessig og utseendemessig, men har kanskje litt lyst til å bytte ut pickupene en gang i tiden. Gitaren er som å spille på hvilken som helst annen Gibson Studio, bare at man har en fancy knott som gjør diverse ting. Stemmeskruene er jo enorme bak, men det vises ikke forfra, så det gjør meg ikke så mye.

:o

Epic mann!

Spesielt straten og forsterkeren er jo helt insane!

Hvordan låter egentlig LPen, er det no' "Rock n Roll" med en robot, og virker tuning systemet så bra som Gibson hevder?

Takk for det :) Forsterkeren vil bli byttet ut en gang med en god, crunchy røramp. Men det ligger noen kroner fram i tid. Vox'en fungerer kjempebra inntil videre. Synes det er gode modelleringer på den.

LPen er så rock & Roll som du bare vil den, robotsystemet har ingen innvirkning på lyden. Den har akkurat samme pickups som En Gibson Les Paul Studio. Tuningsystemet fungerer over all forventning. Stemmer rett på en prikk i alle type stemminger. Man kan også lage og lagre sine egne stemminger. Jeg brukte lengre tid på å skifte strenger på roboten enn på en "vanlig" gitar, men det tror jeg har mer å gjøre med at jeg måtte lese meg til det for å gjøre det på riktig måte :P går sikkert fortere neste gang.

Lurer på om det med vibarmen er Gilmour-relatert, eller om det er helt tilfeldig? :lol:

Hehe, du har helt rett i at det er Gilmour-relatert ;)

Hei!

Ser du har en Lucky 7 der. Jeg har en slik liggende jeg også, desverre uten plekterbrett, bro og mikrofon. Du har ikke tilfeldigvis pussa opp denne selv og kjøpt deler noe sted? Jeg trenger det.. hehe Fin gitar!;)

Heisann!

Denne gitaren arvet jeg av min bestemor, og den er slik jeg fikk den, så kan dessverre ikke hjelpe deg. Vet bare at Egmond er et nederlandsk merke som er gått ut av produksjon, og vet det finnes "Egmond-entusiaster". Du kan jo se om du finner en av disse entusiastene og spørre vedkommende om det er mulig å få kjøpt deler :)

Link to comment
Share on other sites

Fine gitarer! Hvordan liker du Ayersen? (Regner med du liker den godt i og med at du har den, men....)

Heisann, takk for det!

Ayersen er fin den. God lyd og kjempegod stemmemekanikk. Kjøpte den på tre45 som min første gitar. Den var ikke bra satt opp dessverre, så den var knallhard å spille på for en stakkars nybegynner, men etter litt justering av truss-roden så ble den meget spillbar.

Liker dog Norman-gitaren til fattern bedre, så spørs om jeg bytter ut gitaren i søken etter no bedre en gang :)

Link to comment
Share on other sites

Ja, har sett de på Tre45. Virker som gode gitarer. Spilte et par jobber sammen med Skjalg Raaen for et par år siden, og han hadde en Ayers. Prøvde den, og likte den godt. Ikke veldig dyre heller.

Tror jeg betalte rundt 3500 - 4000 kr inkl kasse for den. Absolutt ingen upris det for en såpass god gitar (som den ble etter litt justering)!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg vil ikke være særlig mer konkret da det neppe vil ha betydning for sjansene til å finne igjen gitaren, og kan stille noen i dårlig lys. Jeg har også alle opplysningene fra en person som er død, slik at de ikke kan ettergås.
  • Jeg vet ikke om det er innafor i det hele tatt i dette forumet, men kanskje du kan være litt mer konkret når du nevner artister? Det vil sannsynligvis hjelpe. Moderatorer?
  • Et stykke ut på 2000-tallet  skulle en kamerat ta med seg denne til Oslo (hvor han jobbet som lydtekniker) for salg. Den ble først lånt ut til en artist som var interessert, men det var visst dårlig med likviditeten. Deretter ble den etter hva jeg er blitt fortalt satt i en forretning, inntil noen andre viste interesse og gitaren på nytt ble lånt ut, visstnok til en som var involvert i en viss gitartrio som "herjet" på den tiden. Herremannen sluttet i denne trioen, startet hos en annen kjent norsk artist hvorpå han flyttet til utlandet. Jeg regner med at gitaren enten ble med på lasset, eller solgt videre. Oppgjør fant aldri sted, og jeg så aldri gitaren igjen. Dette lå veldig på kameraten min som slet med livet på alle områder, og han ønsket å gjøre opp for gitaren av egen lomme, selv om jeg gav uttrykk for at dette ikke var hans problem. Han gikk dessverre bort i 2015. Nå skriver vi 2021, og det er mer enn seks år siden kameraten gikk bort og rundt 15 år siden gitaren forsvant. Jeg lurer veldig på hvor den kan ha havnet, og om nåværende eier er klar over at den i praksis er tyvgods. Selv kjøpte jeg den hos Contronic musikk i Kristiansund på slutten av 90-tallet. Pickup`ene var veldig mikrofoniske, og jeg tok livet av 2 ved forsøk på å vokse dem. Den som fremdeles fungerte ble satt tilbake i gitaren, og fikk selskap av en singelcoil fra en Schecter-strat, samt bridge-pickup`en fra en 1982 60`s reissue. Begge donorgitarene tilhørte kameraten min. Hvis noen har sett denne eller har noen formening om hvor den er havnet setter jeg stor pris på å få info. Legger ved bilder av gitaren tatt av meg. Serienummer er godt synlig.  
  • Jeg har handlet for over 5000 2 ganger hos Thomann. Begge gangene måtte gebyr/mva betales før utlevering av pakka.
  • En mann med million kroner 😁
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.