Web Analytics
Jump to content

Roland VG-99


DrJustice
 Share

Recommended Posts

Er det noen her som har (eller har prøvd) Roland VG-99?

Jeg har sett at noen påstår at forsterker/kabinett -modellene ikke er helt bra. Andre sier de er helt fine. Selv har jeg aldri lekt med originalene til noen av disse ampene, så jeg har ingen mulighet til å vite hvordan det faktisk ligger an. Jeg synes jeg får fete lyder ut av boksen, men det kan jo godt tenkes at det bare er meg som er på jordet... Effektene og arkitekturen generelt synes jeg er veldig bra og fleksible; kjempefornøyd der.

Så, med dagens nye bokser som Eleven og AxeFX, med assosiert GAS, lurer jeg på VG-99 amp modellene: suger, funker eller ruler de?

DJ

--

Link to comment
Share on other sites

Jeg var redd for det... Har du en slik eller?

Bruker den som også som gitar- modeller/synth, men det er jo i utgangspunktet kjekt med amp/kabinett modellene også. Noe av dilemmaet er at den ikke har noen effektsløyfe, så det blir vanskelig å integrere den med en annen ampmodelleringsboks, spesielt siden det ikke er helt optimalt å sette VG'en i en effektsløyfe heller. Jeg har jo lyst til å teste noen den "ekte" lyden av Mesa'er og Marshall'er osv.. Vel, vel - som nevnt synes jeg det er fullt mulig å skru kule lyder, men da skal jeg ikke inbille meg at ampene er like autentiske som det nyere (mer dedikerte) boksene byr på.

DJ

--

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.