Web Analytics
Jump to content

Visual Sound H2O/J&H + Strømforsyning


Griffin
 Share

Recommended Posts

God aften,

Har noen få spørsmål rundt Visual Sound H2O og Jekyll & Hyde.

Visual Sound bruker jo ikke True Bypass, men deres PureTone buffered bypass. Tonestjeler eller en kvalitetsbuffer i effektkjeden?

Jeg har sett noen videoer og lydeksempler på disse to pedalene og de høres rimelig bra ut på disse youtube demoene... men hvordan er de i virkeligheten? Noen som har erfaringer med disse?

Jeg kom over disse i søken på en god Chorus...

I tillegg så trenger jeg en ny strømforsyning til følgende pedaler:

Dunlop Dimebag Wah

Keeley Compressor

Barber Electronics Direct Drive SS

Marshall Jackhammer

Marshall BB2

Digitech Hardwire Reverb

Digitech Hardwire Delay

og etterhvert en tuner på brettet...

Vurderer dog å bytte ut Marshall pedalene... og Hardwire Delay'n... Kompressoren finner kanskje veien til ett annet pedalbrett (bare litt info for evt. dersom/om/men/hvis svar Razz )

Men jeg regner med det er Voodoo Lab PP2+ som er veien å gå på disse? Eller har noen andre/bedre forslag?

Jeg ønsker å teste ut Direct Drive'n med 18V å se om det gjør noe positivt med den...

Takker for alle svar...

Link to comment
Share on other sites

Jeg har veldig sansen for VS og deres tenkesett i designdetaljer på deres nye V2 serie.

RG Keen er jo kjent som et av de smarteste hodene innen pedalbygging og deres

tenkesett med bruk av buffer er nok fagmessig mindre kontroversielt enn true

bypass. (Tror jeg fikk den formuleringen rund og fin) Jeg har tidligere linket

til en video på tuben hvor dem demostrerer bufferen sin som siste ledd før amp.

Jeg har ikke vært inne på VS sine sider med lydeksempler tidligere.

Bøyer meg bare nok en gang i støvet. Dem guttene vet å gjøre ting skikkelig.

Link to comment
Share on other sites

Har en Visual Sound Route 66, ja, det er ikke true bypass, men det gjør meg ingenting, pedalen har en jævlig bra compressor, og også en mer enn bra nok overdrive for min smak. Får clean channelen på blackstar'en min til å bli MYE bedre enn uten pedalen.

Betalte 149 dollar, men siden jeg kjøpte 2 pedaler samtidig (R66 og Dime Wah) så ble det 49 dollar i samlet frakt.

350 dollar * 6 + 400kr i toll (Lavere verdi ble skrevet på pakken) ble 2500kr for begge to, og siden Dime wah'en koster over 2000kr på sound1 i norge, synes jeg personlig det var ett godt kjøp :)

vurderer og kjøpe H2o pedalen til visual sound jeg også, likte lyden veldig :)

+ det var også med noe AIDS veledighets greier, tror de gir noe av overskuddet til veledighet elns... og det er jo også meget positivt :)

EDIT:

Jeg må også ta med at footswitchen de bruker er SINNSYKT DIGG å trykke på (spesielt i forhold til andre pedaler)

ja, jeg spiller barfot, derfor har dette mye og si :)

Edited by Hallstein
Link to comment
Share on other sites

Fant den Mythbuster videoen som du snakket om ja huskerikke...

Ganske intressant... Jeg må nok innrømme at jeg liker true bypass...men ser viktigheten av en god buffer... det er der jeg kanskje tror Visual Sound har truffet noe bra. Det gir veldig mye kontroll over lyden dersom en er litt oppmerksom på dette og bruker det til sin fordel i stedet for å finne 10 pedaler en liker kjempegodt hver for seg og bare kjøre på...

Det samt at jeg fant to svært intressante videoer på youtube...

Hallstein... hvor kjøpte du pedalene?

(kjøpte min Dimebag Wah for 1490,- hos 4sound forresten B) )

Edited by Griffin
Link to comment
Share on other sites

True bypass kontra ikke true bypass kommer til å diskuteres til høna får tenner....

Angående strømforsyning, PP2+ er bra og har isolerte outputs, du går ihvertfall ikke feil her. T-rex Fuel Tank er et annet bra alternativ, men den har ikke isolerte outputs. Har selv Fuel Tank og merker ikke noe støy.

Link to comment
Share on other sites

True bypass kontra ikke true bypass kommer til å diskuteres til høna får tenner....

Angående strømforsyning, PP2+ er bra og har isolerte outputs, du går ihvertfall ikke feil her. T-rex Fuel Tank er et annet bra alternativ, men den har ikke isolerte outputs. Har selv Fuel Tank og merker ikke noe støy.

Har lest at det har veldig med plasseringa å gjøre... plasser den i nærheten av en wah, så er det rapportert om uholdbart med støy.

Ikke testet selv dog... bare lest...

Men ja... True Bypass kontra ikke kommer aldri til å bli noe enighet om... dog jeg føler jeg klarer å se begge siden (pro og anti) og tror med det at jeg skal klare å komme fint ut av det ^_^

Link to comment
Share on other sites

Hallstein... hvor kjøpte du pedalene?

(kjøpte min Dimebag Wah for 1490,- hos 4sound forresten B) )

Kjøpte pedalene av Aaron Peterson, bedre kjent som Macdaddy music. Meget profesjonelt firma, kjapp respons på spørsmål. Dritkjapp shipping (Han sendte pakken 15 minutter etter jeg plasserte bestillingen) bare heldig kanskje, men han er virkelig en trivelig type å handle med. Fikk til og med ett visittkort med i pakken :)

Han har også ett sinnsykt utvalg, jeg tror han har alle Dunlop's Wah-er, alle MXR Pedaler, alle Visual Sound produkter o.l. som er på markedet atm.

PS: Hvis du skal handle fra han, husk at han kun setter ned verdi på pakken hvis du spør om det, og han setter heller ikke ned verdien mer enn ca. 50 dollar per item... dette er på grunn av forsikring o.l.

Husk også å maile ang. combined shipping på flere ting.

Edited by Hallstein
Link to comment
Share on other sites

Vel... *host*... nå skal du høre... :blush:

Jeg var på jakt etter en chorus og gikk meg på VS Liquid Chorus.

Vintagegitar er de eneste jeg vet av som fører disse... og da så jeg jo også H2O.

Så jeg sjekket ut youtube videoer og synes chorusen på disse hørtes helt knall ut og de skal etter sigende ha en meget bra buffer ettersom jeg har en del pedaler... men også echo til solobruk (typisk 2:20 på den youtube videoen jeg linket til).

Den koster jo ikke så veldig mange hundrelappene mer enn kun chorus så jeg følte jeg kunne teste denne ut. Hadde det vært dobbelt så dyrt med echo i tillegg, så har jeg nok droppet det.

Hardwire'n var egentlig allerede på vei, men den kommer uansett til å bli brukt på en helt annen måte...

Dessuten... allerede har og allerede har... Jeg har kjøpt Hardwiren, men den er sendt til en kollega som bor i UK men jobber i Norge.

Han bestemte seg selvsagt for å jobbe denne helga som var fordi han skal ha langhelg denne helgen... så jeg må vente til neste onsdag med å få utstyret jeg bestilte <_<

Uflaks... han er vanligvis hjem hver helg....

Edited by Griffin
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg vil ikke være særlig mer konkret da det neppe vil ha betydning for sjansene til å finne igjen gitaren, og kan stille noen i dårlig lys. Jeg har også alle opplysningene fra en person som er død, slik at de ikke kan ettergås.
  • Jeg vet ikke om det er innafor i det hele tatt i dette forumet, men kanskje du kan være litt mer konkret når du nevner artister? Det vil sannsynligvis hjelpe. Moderatorer?
  • Et stykke ut på 2000-tallet  skulle en kamerat ta med seg denne til Oslo (hvor han jobbet som lydtekniker) for salg. Den ble først lånt ut til en artist som var interessert, men det var visst dårlig med likviditeten. Deretter ble den etter hva jeg er blitt fortalt satt i en forretning, inntil noen andre viste interesse og gitaren på nytt ble lånt ut, visstnok til en som var involvert i en viss gitartrio som "herjet" på den tiden. Herremannen sluttet i denne trioen, startet hos en annen kjent norsk artist hvorpå han flyttet til utlandet. Jeg regner med at gitaren enten ble med på lasset, eller solgt videre. Oppgjør fant aldri sted, og jeg så aldri gitaren igjen. Dette lå veldig på kameraten min som slet med livet på alle områder, og han ønsket å gjøre opp for gitaren av egen lomme, selv om jeg gav uttrykk for at dette ikke var hans problem. Han gikk dessverre bort i 2015. Nå skriver vi 2021, og det er mer enn seks år siden kameraten gikk bort og rundt 15 år siden gitaren forsvant. Jeg lurer veldig på hvor den kan ha havnet, og om nåværende eier er klar over at den i praksis er tyvgods. Selv kjøpte jeg den hos Contronic musikk i Kristiansund på slutten av 90-tallet. Pickup`ene var veldig mikrofoniske, og jeg tok livet av 2 ved forsøk på å vokse dem. Den som fremdeles fungerte ble satt tilbake i gitaren, og fikk selskap av en singelcoil fra en Schecter-strat, samt bridge-pickup`en fra en 1982 60`s reissue. Begge donorgitarene tilhørte kameraten min. Hvis noen har sett denne eller har noen formening om hvor den er havnet setter jeg stor pris på å få info. Legger ved bilder av gitaren tatt av meg. Serienummer er godt synlig.  
  • Jeg har handlet for over 5000 2 ganger hos Thomann. Begge gangene måtte gebyr/mva betales før utlevering av pakka.
  • En mann med million kroner 😁
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.