Web Analytics
Jump to content

Epiphone Les Paul


Dave_Murray
 Share

Recommended Posts

Guest KAARVAAG

du burde definitivt prøve noen i butikken!

av de to gitarene der ville jeg garantert gått for den siste du nevnte ( http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=20032867 )

den ser bedre ut. ser ut som om den forrige eieren har tatt mer vare på den enn den andre du nevnte.

i og med at det ikke er fra butikk så har det lite å si om du kjøper før eller etter jul. det er opp til deg.

lykke til og håper du blir fornøyd :)

Link to comment
Share on other sites

Guest KAARVAAG

prøv de du liker,eller samme model som den.

er det to like modeller fra samme årstall så vil de høres veldig,hvis ikke helt identiske ut

Link to comment
Share on other sites

Det er litt eksemplarvariasjon på gitarer og spesielt på de som er rimelige. Det du først og fremst merker det på nyere epi LP er hvor godt båndarbeide som er gjort på gitaren. Altså et eksemplar kan være plaget med strengeklirr med middels strengehøyde, mens gitaren som ble produsert dagen etter kan være helt utmerket hva angår båndarbeide.

Når det gjelder Epi LP er de produsert på ulike fabrikker gjennom årene og variasjonen er ganske stor. De som ble produsert i øst europa eller Japan er best, de som er produsert i Korea er mer ujevne i kvalitet, men enkelte er veldig gode. De som produserers nå er laget i Kina og holder en jevn kvalitet, det er ikke verdens beste gitarer hverken på den ene eller andre måten, men helt ok.

Har du muligheten er det alltid best å prøve en gitar før du kjøper. Variasjoner i tyngde, klang og arbeide vil alltid variere. Det gjelder uansett hvilken gitar du skal kjøpe.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.