Web Analytics
Gå til innhold
Ben Shiver

Prosjektet Ben Shiver trenger synthist/pianist/keyboardist i Bergen!

Anbefalte innlegg

Ben Shiver er et prosjekt som startet opp i Bergen for ett halvt år siden. Det består av Ben Shiver(25) himself på vokal og gitar og hans musikere; Anders Ølander(23) på trommer og Jørn Inge Forstad(21) på bass.

Sjanger: Pop/Rock.

Influences: Pearl Jam, Incubus, Foo Fighters, The Used, Emery, Story of the Year, Big Bang, 30 Seconds from Mars, The Ga Ga's, Rage Against the Machine, Alexisonfire, Goo Goo Dolls, Opeth, Aerosmith, Orson, Nirvana, Pain Of Salvation, Faith No More, Span, Jarle Bernhoft, og mye mer...!

Ben Shiver har skrevet låter i mange år og har foreløpig 8 låter i banken som øves på i bandet. Målet er å spille mye live og ta opp en debut-plate til våren/sommeren 2010.

Hovedpersonen er utdannet lydtekniker i studio, men jobber som lyd- og lystekniker i et lydfirma som leverer live-lyd i Bergen. Dette medfører at prosjektet allerede har en fot innenfor både scenene i Bergen og studioene i Bergen og Omeng.

Bandet har et helt nybygd øvingslokale i Sandviken. Det har alt av nødvendig utstyr. Her øver bandet kostnadsfritt 2 ganger i uken.

Personen vi søker må kunne spille tangenter og kore. Alder og kjønn er ikke relevant. Personen må ha lyst til å spille pop/rock og ha tid og dedikasjon til prosjektet!

Kontakt: bendikhh@hotmail.com

Tlf: 41693415

Endret av Ben Shiver

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.