Web Analytics
Jump to content

Prosjektet Ben Shiver trenger synthist/pianist/keyboardist i Bergen!


Ben Shiver
 Share

Recommended Posts

Ben Shiver er et prosjekt som startet opp i Bergen for ett halvt år siden. Det består av Ben Shiver(25) himself på vokal og gitar og hans musikere; Anders Ølander(23) på trommer og Jørn Inge Forstad(21) på bass.

Sjanger: Pop/Rock.

Influences: Pearl Jam, Incubus, Foo Fighters, The Used, Emery, Story of the Year, Big Bang, 30 Seconds from Mars, The Ga Ga's, Rage Against the Machine, Alexisonfire, Goo Goo Dolls, Opeth, Aerosmith, Orson, Nirvana, Pain Of Salvation, Faith No More, Span, Jarle Bernhoft, og mye mer...!

Ben Shiver har skrevet låter i mange år og har foreløpig 8 låter i banken som øves på i bandet. Målet er å spille mye live og ta opp en debut-plate til våren/sommeren 2010.

Hovedpersonen er utdannet lydtekniker i studio, men jobber som lyd- og lystekniker i et lydfirma som leverer live-lyd i Bergen. Dette medfører at prosjektet allerede har en fot innenfor både scenene i Bergen og studioene i Bergen og Omeng.

Bandet har et helt nybygd øvingslokale i Sandviken. Det har alt av nødvendig utstyr. Her øver bandet kostnadsfritt 2 ganger i uken.

Personen vi søker må kunne spille tangenter og kore. Alder og kjønn er ikke relevant. Personen må ha lyst til å spille pop/rock og ha tid og dedikasjon til prosjektet!

Kontakt: bendikhh@hotmail.com

Tlf: 41693415

Edited by Ben Shiver
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Anbefales generel tå ha et lydkort for innspilling, med mindre man bruker en enhet med innebygget USB-interface (HX Stomp, POD, andre multi-fx-enheter.) Gir mye mer fleksibilitet og kvalitet. Jeg har ikke klart å bruke PC'ens lydkort til noe fornuftig innenfor musikk.  Kan også nevne at det funnes masse plug-ins / software som gir deg gode toner å spille inn med via VST plugins. Eksempler: Positive Grid Bias FX, Guitar Rig, Neural DSP. Tror listen er uendelig  Jeg brukte Bias FX lenge til stille-øving etter at ungene har lagt seg. Imponerente god lydkvalitet, og stort utvalg.  Forslag til lydkort: https://evenstadmusikk.no/focusrite/1131912/focusrite-scarlett-2i2-bundle-med-mikrofon-hodetelefoner-og-software
  • Stemmer nok det. Katana 50 har 1/4" jack rec/phones ut.
  • Produsenten oppgir bare minijack ut: https://www.boss.info/global/products/katana-mini/specifications/
  • Det er nok lurt ja Tror nok det beste for meg er å bli litt mer erfaren med noe basic utstyr og så se litt mot horisonten etterhvert. Tusen takk for den oversikten! Jeg ser et par stk som skiller seg ut for mitt behov. Men, jeg ser her (og når jeg ser nærmere på produktbeskrivelsene i norske nettbutikker) at Katana mini har en "rec out" port. Oversikten sier det er USB, men bildene på nettbutikkene ser ut som en vanlig jack. Uansett, betyr det at jeg kan koble den rett til laptoppen (via mikrofonporten??), og uten å ha noe mer lydkort? Det hørtes litt slikt ut fra oversikten.
  • Skal skaffe meg et nytt kabinett til en Marshall JCM 900 100w higain dual reverb. Ser for meg 2x12 med vintage 30 elementer. Har sortert meg ned til Marshall 1936v og Orange PPC212 open back. Har noen her inne erfaring med disse to kabinettene og kan komme med sitt syn på hva de anbefaler?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.