Web Analytics
Jump to content

Prosjektet Ben Shiver trenger synthist/pianist/keyboardist i Bergen!


Ben Shiver
 Share

Recommended Posts

Ben Shiver er et prosjekt som startet opp i Bergen for ett halvt år siden. Det består av Ben Shiver(25) himself på vokal og gitar og hans musikere; Anders Ølander(23) på trommer og Jørn Inge Forstad(21) på bass.

Sjanger: Pop/Rock.

Influences: Pearl Jam, Incubus, Foo Fighters, The Used, Emery, Story of the Year, Big Bang, 30 Seconds from Mars, The Ga Ga's, Rage Against the Machine, Alexisonfire, Goo Goo Dolls, Opeth, Aerosmith, Orson, Nirvana, Pain Of Salvation, Faith No More, Span, Jarle Bernhoft, og mye mer...!

Ben Shiver har skrevet låter i mange år og har foreløpig 8 låter i banken som øves på i bandet. Målet er å spille mye live og ta opp en debut-plate til våren/sommeren 2010.

Hovedpersonen er utdannet lydtekniker i studio, men jobber som lyd- og lystekniker i et lydfirma som leverer live-lyd i Bergen. Dette medfører at prosjektet allerede har en fot innenfor både scenene i Bergen og studioene i Bergen og Omeng.

Bandet har et helt nybygd øvingslokale i Sandviken. Det har alt av nødvendig utstyr. Her øver bandet kostnadsfritt 2 ganger i uken.

Personen vi søker må kunne spille tangenter og kore. Alder og kjønn er ikke relevant. Personen må ha lyst til å spille pop/rock og ha tid og dedikasjon til prosjektet!

Kontakt: bendikhh@hotmail.com

Tlf: 41693415

Edited by Ben Shiver
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.