Web Analytics
Jump to content

Finnes det noen Riffworkere her?


Dubsoil
 Share

Recommended Posts

Heisann, jeg har akkurat startet å spille inn på laptoppen. Bruker Pod Studio og Riffworks.

Riffworks har ganske gode muligheter for å enkelt komme i gang med samarbeide mellom musikere og jeg ser etter noen å utveksle ideer og konsepter med.

Selv så spiller jeg bass, og jeg ser egentlig ikke etter noe spesielt instrument å fylle opp med, alt er i utgangspunktet interessant.

Litt om meg selv -

Har spilt bass og også chapman stick i en periode siden starten av 90 tallet.

Liker mye forskjellig, men er ingen stor fan av hverken folk, western, køntri eller lignende..

Har familie med små barn, så spillingen begrenses stort sett til øvinger på soverommet med headset foran laptoppen. Spesielt derfor ser jeg på dette som en mulighet til å samarbeide med andre uten å måtte treffes på bestemte tider.

Jeg har ett lite gjennomarbeidet track liggende på http://www.riffworld.com/ søk på brukeren baronkanon.

Interesserte kan melde seg her, eller på mailen min fredrik_lh(at)hotmail(dot)com?

Link to comment
Share on other sites

Et bosted er ganske kjekt å avsløre i slike sammenhenger.

Nja, akkurat det er ikke så viktig for meg i denne omgangen. For min del (som bor i Oslo) må gjerne interesserte bo på andre siden av jorda. Tanken er først og fremst å samarbeide om å lage noen komposisjoner.

Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker RiffWorks en del for å spille inn idèer og slikt, er bare å PM meg om du ønsker å dele litt forskjellig.

Har en konto på RiffWorld også, men den må jeg prøve å få oppdatert snart slik at jeg kan begynne å bruke den aktivt.

Men jeg har ett annet tips til deg også.

Tommy Lee har invitert hele verden til å komme med innspill til den nye soloplaten hans, der kan du laste ned råsporene til de forskjellige låtene og spille inn det du synes passer inn.

Du får lastet ned til flere forskjellige program som blant annet Pro Tools og RiffWorks, når du er ferdig mixer du det ned til to 128kbps mp3 filer (en med hele sangen inkludert ditt spor, og en annen med bare ditt spor).

På denne siden ser du øverst en Project Status Bar som viser hvilken sang det jobbes med nå, og tidsfristen til å lever inn. Her legger de også ut videoer av hvordan det går med mixingen og hva de ønsker i de forskjellige sangene om de har ønsker++. (må trykke på public record logoen øverst for å komme til denne siden, noe som ikke er så innlysende)

Om du trykker på status baren så kommer du rett til nedlastningsiden hvor du velger hvilket program du har, så begynner du å laste ned den sangen som jobbes med nå.

The Public Record

Ellers så er ting godt forklart og det gjennstår enda halve platen så det er nok å henge fingrene i, er i hvertfall noe som opptar mye av min tid. (og jeg er i akkurat samme familiesituasjon som deg så da må man ha noen utfordringer man kan drive med på musikkrommet) :-)

Og det er fullt mulig å komme med på platen, om du ser fra 1:20 i denne videoen så ser du Tommy Lee prøve å uttale navnet mitt fordi jeg har ett parti som blir sterkt vurdert til en av låtene...ingenting er jo sikkert før alt er mixet, men det viser bare at det er mulig for en "soveromsgitarist" å komme med på noe slikt. :-)

http://www.youtube.com/watch?v=cQxvMjq0BRw

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.