Web Analytics
Jump to content

Finnes det noen Riffworkere her?


Dubsoil
 Share

Recommended Posts

Heisann, jeg har akkurat startet å spille inn på laptoppen. Bruker Pod Studio og Riffworks.

Riffworks har ganske gode muligheter for å enkelt komme i gang med samarbeide mellom musikere og jeg ser etter noen å utveksle ideer og konsepter med.

Selv så spiller jeg bass, og jeg ser egentlig ikke etter noe spesielt instrument å fylle opp med, alt er i utgangspunktet interessant.

Litt om meg selv -

Har spilt bass og også chapman stick i en periode siden starten av 90 tallet.

Liker mye forskjellig, men er ingen stor fan av hverken folk, western, køntri eller lignende..

Har familie med små barn, så spillingen begrenses stort sett til øvinger på soverommet med headset foran laptoppen. Spesielt derfor ser jeg på dette som en mulighet til å samarbeide med andre uten å måtte treffes på bestemte tider.

Jeg har ett lite gjennomarbeidet track liggende på http://www.riffworld.com/ søk på brukeren baronkanon.

Interesserte kan melde seg her, eller på mailen min fredrik_lh(at)hotmail(dot)com?

Link to comment
Share on other sites

Egentlig ikke tror jeg. Jeg har Riffworks uten at jeg bruker det nå fordi Line 6 er treige med å få ting til å virke med Windows 7. Jeg mener å huske at man kan spille med noen andre i sanntid via Riffworks uten jeg kan si at jeg har prøvd det.

Edited by Foo
Link to comment
Share on other sites

Et bosted er ganske kjekt å avsløre i slike sammenhenger.

Nja, akkurat det er ikke så viktig for meg i denne omgangen. For min del (som bor i Oslo) må gjerne interesserte bo på andre siden av jorda. Tanken er først og fremst å samarbeide om å lage noen komposisjoner.

Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker RiffWorks en del for å spille inn idèer og slikt, er bare å PM meg om du ønsker å dele litt forskjellig.

Har en konto på RiffWorld også, men den må jeg prøve å få oppdatert snart slik at jeg kan begynne å bruke den aktivt.

Men jeg har ett annet tips til deg også.

Tommy Lee har invitert hele verden til å komme med innspill til den nye soloplaten hans, der kan du laste ned råsporene til de forskjellige låtene og spille inn det du synes passer inn.

Du får lastet ned til flere forskjellige program som blant annet Pro Tools og RiffWorks, når du er ferdig mixer du det ned til to 128kbps mp3 filer (en med hele sangen inkludert ditt spor, og en annen med bare ditt spor).

På denne siden ser du øverst en Project Status Bar som viser hvilken sang det jobbes med nå, og tidsfristen til å lever inn. Her legger de også ut videoer av hvordan det går med mixingen og hva de ønsker i de forskjellige sangene om de har ønsker++. (må trykke på public record logoen øverst for å komme til denne siden, noe som ikke er så innlysende)

Om du trykker på status baren så kommer du rett til nedlastningsiden hvor du velger hvilket program du har, så begynner du å laste ned den sangen som jobbes med nå.

The Public Record

Ellers så er ting godt forklart og det gjennstår enda halve platen så det er nok å henge fingrene i, er i hvertfall noe som opptar mye av min tid. (og jeg er i akkurat samme familiesituasjon som deg så da må man ha noen utfordringer man kan drive med på musikkrommet) :-)

Og det er fullt mulig å komme med på platen, om du ser fra 1:20 i denne videoen så ser du Tommy Lee prøve å uttale navnet mitt fordi jeg har ett parti som blir sterkt vurdert til en av låtene...ingenting er jo sikkert før alt er mixet, men det viser bare at det er mulig for en "soveromsgitarist" å komme med på noe slikt. :-)

http://www.youtube.com/watch?v=cQxvMjq0BRw

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
  • Fikk filt til nut i dag, tester ut filer til spor jeg fikk kjøpt av en velvillig forumitt🙂 samme type filer som jeg har lånt av en kjenning tidligere. Setup er ikke 100 prosent foreløpig, men den er godt spillbar nå.det gjenstår stort sett bare elektronikken på denne nå.edit, må mere filing på den nuten
  • Har sett en god del forskjellige slike sider i det siste. Man må jo være komplett idiot for å gå på noe sånt.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.