Gå til innhold

wyldedime

Medlem
 • Innholdsteller

  120
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om wyldedime

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 31. okt. 1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kongsvinger

Nylige profilbesøk

1 565 profilvisninger
 1. Hehe...regnet nesten med det så ta det ikke så tungt. :-)
 2. Ja tror nok du må ut med en del mer enn 24K om dette ikke hadde vært håndverket til en CNC-maskin. :-)
 3. Det eneste er at jeg kan få litt problemer med å bruke den når det er så mye utskjæringer på den, blir livredd for å ødelegge...men det bruker jo å gå over etter en stund. :-)
 4. Hehe...ja kanskje litt innhabil men takk for info. Hmm...mulig man må selge unna litt utstyr så man får råd (og plass) til en slik Peacemaker, virker som det er akkurat den jeg leter etter ifølge denne testen. Vil ha en god "all-round" gitar og har fått øynene opp for disse fantastiske V gitarene, passer i hvertfall meg og min spillestil helt perfekt...bare synd at de fleste V-økser er siktet inn på metal-sjangeren.
 5. Har vært borte fra forumet en stund og så ikke tråden din før igår, men du fikk deg jo amp til en grei pris ser jeg. :-) 6100 er jo samme som 6101, bare at 6100 er en topp og 6101 er en combo (jeg har i tillegg det tilhørende 1x12 cab, både ampen og cab. er LE så det er bare laget 500stk av de og selv Marshall-logoen er messingfarget).
 6. Finnes det noen som har erfaring med DBZ Guitars her på forumet? Jeg vurderer en Cavallo (sett litt på den Peacemaker modellen) men er vanskelig å få prøvde disse, man kan jo ta sjansen på at godeste Dean vet hva han gjør men hadde vært greit om noen her hadde litt erfaring med disse og kunne fortelle litt om sine synspunkt.
 7. Ahh...og jeg som hadde tenkt å tipse om at jeg vurderte å selg min Marshall 6101 LE m/tilhørende kabinett, men det hadde vel igjen blitt litt over ditt budsjett.
 8. Problemer med pedalen, prøv å se om det er det samme problemet på andre forsterkere.
 9. Og du får all den hjelp du kunne trenge hoe Eurotubes om du sender en e-post også. Bestilte engang et sett med KT77 rør til Marshallen min hvor det ene var defekt og det tok sikringen, samt at motstående rør også holdt på å gå fyken, fikk nye rør uten problem hos de.
 10. Fikk mitt lille natt tog inn i stuen i går og det lille jeg har fått prøvd låter helt kanon til stuebruk, har mere "rørlyd" enn mange andre rør-forsterkere jeg har prøvd. Har lest på andre forum at noen klager på at det ikke er mulig å få skikkelig cleanlyd av den men det er ikke et problem på min, i bright mode er det headroom nok til det meste om man bruker en gitar med single coil og føler at den låter litt klassisk VOX (uten å ha prøvd noen andre VOX forsterkere da). I thick mode kobler den ut tonestacket og legger til litt mere gain, denne modusen er mørkere og låter mere Plexi men har ikke fått prøvd den enda med Les Paul-en min så kan ikke gi en skikkelig sammenligning enda. Alt i alt en pen liten amp til stuebruk som absolutt er å anbefale, jeg kjøpte den mest pga. utseende (WAF) og at den låter kanon i tillegg er jo bare helt fantastisk.
 11. Under finanskrisen så florerte det med 61xx serie forsterkere, det siste året har jeg ikke funnet en eneste en til salgs (var på jakt etter en topp i samme serie som jeg kunne bruke som "working amp"). Jeg bor ikke i Odda og han som solgte meg ampen hadde kjøpt den hos en i sverige, så forøvrig en svenske som krevde 35 000 for den like før krisen men den tror jeg ikke ble solgt. Internt i forsterkeren er det ikke så mye mer avansert enn for eksempel en TSL/JVM 410 så dette trenger man nok ikke å bekymre seg for, de fleste som kan reparere en gitarforsterker greier nok å finne frem i denne også. Men takker for alle svar og jeg tror nok jeg beholder den selv til studiobruk eller som et klenodium til jeg støter på en seriøs samler som vil ta vare på den.
 12. Har en Marshall 6101 Limited Edition med tilhørende 1X12 kabinett, forsterkeren er nr. 485 av 500 og har alt av dokumentasjon som fulgte med da ampen var ny. Dette er en fantastisk forsterker men er litt for pen til at jeg greier å bruke den som vanlig bruksforsterker selv om jeg har flight til selve ampen så får jeg meg ikke til å dra den med meg rundt på "bygda". Hva tror dere denne går for på bruktmarkedet idag, lurer på om jeg skal selge den eller om jeg skal ta vare på den og ha den som en kuriositet (blir kanskje verdt noe i fremtiden og til studiobruk hjemme er den jo perfekt). Jeg spør siden jeg har store problemer med å ta en avgjørelse når det gjelder denne, hadde vært greit og fått frigjort litt plass men ikke for en hver pris. http://www.marshallamps.com/heritage/anniversary/30_anniversary.asp
 13. Du kan også sjekke ut nettsiden http://www.guitarmasterclass.net/ ,er mye inspirasjon å hente der (er i hvertfall en side jeg bruker når jeg kjenner at inspirasjonen er dalende).
 14. Jeg har nettopp hatt kontakt med kulturskolen i Kongsvinger i forbindelse med fremtidig jobb og fikk fortalt at de har en dyktig basslærer, men han har dessverre begrenset kapasitet og jeg husker heller ikke navnet eller referansene hans. Ta kontakt med kulturskolen og hør hva de har å tilby.
 15. Ja pre-amp rør kan gjøre mye rart, men ampen støyer litt uansett så helt fri for sus greier du ikke å få den (i hvertfall om du kjører på med litt gain). Footswitchen ER avhengig av hvordan kanalvelgeren står på ampen, i ene stillingen så vil ikke footswitchen ha noen innvirkning på ampen (det er bare slik det er når man har to brytere koblet parallelt) Jeg har en Valvestate 8080 som jeg hadde opp til rens for et par år siden og vil anbefale deg å gå over alle loddingene med en loddebolt og tinn, var flere loddinger i min som hadde gått opp og var med på å skape støy.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.