Web Analytics
Jump to content

Dr. Jekyll & Mr. Hyde


katarsis

Recommended Posts

Var en tur på en av de to lokale Vedvik-sjappene (Bor midt imellom Sandefjord og Tønserg) i dag, og hva skuet mitt øye : En Peavy Wolfgang Special, dette måtte jo bare prøves. Etter litt prøving satt jeg igjen med kun to meninger :

1: Ekstremt god strenge-"action"

2: Verdens mest elendige hals! (Med andre ord, ekkel å holde, alt for tykk, stort sett alt jeg personlig hater med en hals)

Dette syntes jeg var så paradoksalt og morsomt (altså å både like og mislike en hals) at jeg nesten bare måtte "dele" det med noen, så jeg postet der herved her.

Jeg vet meget godt at gitarer er høyst personlige, og "denne er ikke for meg" argumenter. Jeg prøver ikke å si at jeg har rett på noen som helst måte... på en måte kan man kalle denne posten for en digresjon ;-)

La derfor også inn en liten Poll, bare for artighets skyld. Hva foretrekker du: Tykke eller tynne halser?

Link to comment
Share on other sites

Avhenger av hva slags gitar det er, men liker ikke halser tykkere enn Fender sin Strat halser. Les Paul halsen blir litt for tykk for min smak.

BTW; trodde dette emnet handlet om det dristilige Jekkyl & Hyde vrengboksen :lol:

Link to comment
Share on other sites

Synes tynne halser er greit nok jeg, men de litt tykkere er bedre.

Fender sine halser er selve idealet for min smak.

Når halser blir for tynne blir de litt ekle å ta akkorder på synes jeg, uansett må jeg ha noe å ta i.

Synes du LP halsene er for tykke Integrum?

Da skulle du prøvd morfars gitar...hehe

Link to comment
Share on other sites

Leo: Jeg tror neppe din morfars gitar har bredere hals enn min Hagstrøm akkustiske; Jeg fikk slett ikke den nye capoen min inn på halsen. Halsen er rett og slett for tykk (målt fra gripbrettet og til der man plasserer tommelen, bak på halsen). Alt i alt er det den verste halsen jeg noensinne har spilt på. Ja til slik hals som Michael har på sin Epi Les Paul!

Link to comment
Share on other sites

Hehe...Morfar hadde store hender skjønner du..hehe

Godt mulig at Hagstrømen din har større hals, har faktisk ikke prøvd med en av mine capoer.

Kan f.eks nevne at Zakk Wylde har skåret vekk bøyningen bak på halsen, alt av lakk er også borte "I have to feel the wood" sier han selv..hehe

Link to comment
Share on other sites

Stokke ligger midt i mellom, jo men bor ikke i Stokke sentrum, men hører nok til kommunen ja, ett sted... ;-)

Bor for det meste i Lillehammer (student), men har jo barndomsheimen i Stokke.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.