Web Analytics
Jump to content

Angående kjøp av Takamine EF-261 SAN


Stian Ertvåg
 Share

Recommended Posts

Har den siste tiden vært sugen på innkjøp av en ny elektro-akustisk gitar til bruk på mindre opptredener, og har spesielt sett på Takamine EF-261 SAN etter å ha lest litt rundt på internett. Gitaren skal for det meste brukes tilkoblet, og ellers til litt privat sofaklimpring, så behoved for stor kasse (EF-261 har visst en mindre kropp enn normalt, "artistkropp") er ikke prekært. Har sjekket litt rundt i nærmiljøet etter butikker som fører Takamine, men har ikke funnet noen som har EF-261.

Noen som har prøvd denne? Skal være veldig lettspilt og fin hals, samt klinke veldig fint over forsterker. Kunne godt tenke meg å prøve før et kjøp, men har sett såpass at jeg nesten tar sjansen på den uansett. Funnet den i USA på supertilbud til $799, noe som vil si at jeg får den til Norge ferdig momset til ca 7000,-.

Tar alle tips med stor takk før innkjøpet finner sted i nær fremtid, og er som sagt på utkikk etter en gitar med artistkropp som ikke fyller hele fanget og fungerer minst like godt tilkoblet som ak.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.