Web Analytics
Jump to content

Angående kjøp av Takamine EF-261 SAN


Stian Ertvåg
 Share

Recommended Posts

Har den siste tiden vært sugen på innkjøp av en ny elektro-akustisk gitar til bruk på mindre opptredener, og har spesielt sett på Takamine EF-261 SAN etter å ha lest litt rundt på internett. Gitaren skal for det meste brukes tilkoblet, og ellers til litt privat sofaklimpring, så behoved for stor kasse (EF-261 har visst en mindre kropp enn normalt, "artistkropp") er ikke prekært. Har sjekket litt rundt i nærmiljøet etter butikker som fører Takamine, men har ikke funnet noen som har EF-261.

Noen som har prøvd denne? Skal være veldig lettspilt og fin hals, samt klinke veldig fint over forsterker. Kunne godt tenke meg å prøve før et kjøp, men har sett såpass at jeg nesten tar sjansen på den uansett. Funnet den i USA på supertilbud til $799, noe som vil si at jeg får den til Norge ferdig momset til ca 7000,-.

Tar alle tips med stor takk før innkjøpet finner sted i nær fremtid, og er som sagt på utkikk etter en gitar med artistkropp som ikke fyller hele fanget og fungerer minst like godt tilkoblet som ak.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.