Web Analytics
Jump to content

hjelp med å finne en bra og billig picup


Ampsheep
 Share

Recommended Posts

Hei!

jeg er på jakt etter en billig og bra PU som hotter opp straten litt! så jeg får brukt den til mere hardrock og metal.

er snakk om en Humbucker, etter som jeg kommer til å bytte plekterbrettet.

hva har dere å anbefale? :)

Edited by Ampsheep
Link to comment
Share on other sites

Har du hørt om Seymour Duncan hotrails? LINK

Mange tror de er singlecoils, men det er egentlig en slags humbucker presset inn i singlecoil-format så det skal være enklere å innstallere dem i Stratocastere.

Mange mener de lyder bittegrann tynnere enn en "normal" humbucker, men de skal visst være fine til hardrock/metal. Dave Murray i Iron Maiden bruker mye av disse nå for tiden, og han har jo en ganske herlig sololyd på de nyere platene deres.

edit: Prøvde hotrails i en jackson SL3, der den var plassert i halsposisjonen. Lød ganske kult

Edited by Blackvarg
Link to comment
Share on other sites

Hvis du skulle ha skikkelig billig: Single Coil Pickup for Electric Guitar Bass 6 Strings - eBay (item 250482490031 end time Nov-11-09 05:12:34 PST)

Nei, Castorfiber, jeg har ikke drukket :lol:

Tenkte bare jeg kunne tipse om den.... Du skulle ha billig da:lol:

Den fyller bare et av to krav da, men hvorfor ikke? tre dollar og gratis frakt?

Edit: Fikk ikke med meg at det skulle være humbucker....

Edited by Guns N' Roses
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.