Web Analytics
Jump to content

Leiter etter musikere rundt Stavanger området


Toften
 Share

Recommended Posts

Ettersom om at det gamle bandet mitt har tatt ein pause (kan vær den pausen blir til nedleggelse), så søker eg eit nytt band/nye musikere å spille med. Sjølv har eg spelt gitar i sånn ca. 6 år. Det eg spiller er for det meste blues og rock, og eg har så vidt begynt å sjå på jazz (så rekner det kjem med tida, altså jazzen). Artister eg høyrer veldig mykje på er Neil Young, Wilco, Free, Jimi Hendrix, Allman Brothers, Led Zeppelin, the Who, det meste Jack White har gjort, Fairport Convention, Pink Floyd, John Coltrane, Rory Gallagher, My Midnight Creeps, My Morning Jacket, Motorpsycho, BigBang osv.

Eg er ein 15 år gammel gutt som bor i Randaberg litt utenfor Stavanger, så eg skal fint greie å komme meg til Stavanger for evt. øvinger og slike ting. Så visst du/dykk ser etter ein gitarist, så ikkje nøl med å ta kontakt (skal ta alt til vurdering).

Ikkje nøl med å still meg andre spørsmål.

(Kan forresten nemnes at eg spelte pop i det gamle bandet, så det kan også vær interessant, til ein viss grad.)

Email: kosstofte@gmail.com

Tlf: 95 031 089

mvh

Toften

Edited by Toften
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.