Web Analytics
Jump to content

Nye pickups, trenger råd!


Nemiz

Recommended Posts

Hei!

Har tenkt å gå til innkjøp av en Seymour Duncan Invader eller muligens en DiMarzio Super Distortion.. Er det noen som vet om spesielle singlecoils som kan matche disse? (Dimarzio, Duncan, hva som helst) Planen er å få en HSS strat til å kunne takle masse distortion og allikevel ha rene "coil-cleans." :D Er åpen for alle forslag :)

Link to comment
Share on other sites

Det har du jo humbuckeren til. Jeg vet ikke med deg, men jeg liker å bruke neck-pickupene til cleans (ditt tilfelle single coilsa)

Så jeg ville gått for single coils som låter bra med cleans og humbucker som låter bra på vreng.

Min mening da. Anbefalinger av modeller får andre komme med :P

Bare pass på at det er nok output i singlecoilsa så det ikke blir så sinnsyk forskjell i volum når du skrur fra vreng til cleans.

Link to comment
Share on other sites

Det har du jo humbuckeren til. Jeg vet ikke med deg, men jeg liker å bruke neck-pickupene til cleans (ditt tilfelle single coilsa)

Så jeg ville gått for single coils som låter bra med cleans og humbucker som låter bra på vreng.

Min mening da. Anbefalinger av modeller får andre komme med :P

Bare pass på at det er nok output i singlecoilsa så det ikke blir så sinnsyk forskjell i volum når du skrur fra vreng til cleans.

Ja, helt enig! Var egentlig det som var tanken.. hehe. Men da er det vel bare å lete videre og se om noen skulle komme med noen gode forslag etterhvert :D

Link to comment
Share on other sites

Haha ja, rocktrond er visst en brukbar selger :D

Jeg velger å ta det som et komplement :)

Uansett, jeg prøver å ikke opptre for mye som selger her på forumet. Jeg kan driste meg til å komme med forslag og annbefalinger innemellom, NÅR jeg mener at disse er riktige - og prøver da å gjøre folk oppmerksomme på alternativet uten direkte å prøve å selge det inn.

Jeg vurderer å bytte ut custom-shop-EMGene i LP'en min! Bare Knuckle var dritbra greier.

Det gjør utrolig godt å høre at du er fornøyd :)

Det er tøft at BK blir populært. Blir de like populære som SD og EMG, så har vi jo enda et merke å forholde oss til.

Vel, uansett hvor populære de blir så må/bør man forholde seg til det allerede ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.