Web Analytics
Jump to content

Koblingskabel for pickuper


Aphelion

Recommended Posts

Jeg og en kompis skulle montere EMGer i Edwardsen min i går, men det viste seg at kabelen fra pickupvelgeren var AKKURAT litt for kort (med EMG skal den ene lederen loddes fast til jacken). Fant ut at vi like gjerne kan bruke vanlig «gammeldags» koblingskabel til dette, altså en slik:

http://www.gitarist.no/ds_product_info.php...products_id/690

Vintagekabel_skjermet.jpg

Hvor stor er sjansen for at de lokale gitarsjappene kan ha noe sånt inne? Jeg trenger tre stumper på ca. 50cm hver. Kanskje Clas Ohlson eller noen andre tilsvarende sjapper kan ha noe som duger?

Link to comment
Share on other sites

Jeg tipper en lokal elektrikersjappe vil kunne hjelpe deg der. Vi hadde hvertfall slike småting inne når jeg jobbet som elektriker. Det er rett og slett bare en skjermet flertrådet ènleder. Det er nok ganske sannsynlig at de har den i en større dimensjon, men det er bare positivt. Ellers vil nok kanskje Clas ha noe slikt...

Edited by kristoffereide
Link to comment
Share on other sites

Til Aph- kjøpte skjermet enleder på Clas for noen år siden. Var vel dobbel kabel, 25 meter. Send meg en PM med navn og adresse, så skal jeg sende deg en meter. Da har du trolig en stund. Jeg spanderer porto!

EMG bruker en litt spesiell kabel med noe silikonisolering som tåler masse varme, og som gjør at man kan lodde på skjerm uten å smelte isolasjonen i mellom leder og skjerm. Slik er ikke denne kabelen. Aner ikke hvem som selger noe slikt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.