Web Analytics
Jump to content

Koblingskabel for pickuper


Aphelion
 Share

Recommended Posts

Jeg og en kompis skulle montere EMGer i Edwardsen min i går, men det viste seg at kabelen fra pickupvelgeren var AKKURAT litt for kort (med EMG skal den ene lederen loddes fast til jacken). Fant ut at vi like gjerne kan bruke vanlig «gammeldags» koblingskabel til dette, altså en slik:

http://www.gitarist.no/ds_product_info.php...products_id/690

Vintagekabel_skjermet.jpg

Hvor stor er sjansen for at de lokale gitarsjappene kan ha noe sånt inne? Jeg trenger tre stumper på ca. 50cm hver. Kanskje Clas Ohlson eller noen andre tilsvarende sjapper kan ha noe som duger?

Link to comment
Share on other sites

Jeg tipper en lokal elektrikersjappe vil kunne hjelpe deg der. Vi hadde hvertfall slike småting inne når jeg jobbet som elektriker. Det er rett og slett bare en skjermet flertrådet ènleder. Det er nok ganske sannsynlig at de har den i en større dimensjon, men det er bare positivt. Ellers vil nok kanskje Clas ha noe slikt...

Edited by kristoffereide
Link to comment
Share on other sites

Til Aph- kjøpte skjermet enleder på Clas for noen år siden. Var vel dobbel kabel, 25 meter. Send meg en PM med navn og adresse, så skal jeg sende deg en meter. Da har du trolig en stund. Jeg spanderer porto!

EMG bruker en litt spesiell kabel med noe silikonisolering som tåler masse varme, og som gjør at man kan lodde på skjerm uten å smelte isolasjonen i mellom leder og skjerm. Slik er ikke denne kabelen. Aner ikke hvem som selger noe slikt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.