Web Analytics
Jump to content

Konsert Reviews !


Mr.Bungle
 Share

Recommended Posts

i år?

Var på en konsert i desember i fjor. Er det greit?

Var altså på konsert med Foo Fighters. Var vilt. Kjempebra konsert. Og begynnelsen på konserten var akkurat som på musikkvideon "All my life". Var enormt :D

Og så gikk de ut, og vi sto der i 10min hvertfall og hylte og klappet og ropte osv.. Så kom de inn igjen og spilte 4 storslagne sanger, som de dro ut. Den beste konserten jeg har vært på, men så har jeg bare vært på 3 konserter...

Var faktisk på konsert for 2 uker siden. Nesten 3000 mennesker. Med en fyr fra usa ved navnet Michael W Smith. Hvis noen har hørt om ham? En kristen lovsangs type :)

Det beste med den konserten var når de spilte U2 - Pride (In the name of love) og han løp rundt på scenen med det norske flagget hehe...

Var meget bra lyd også. Hvertfall der jeg satt. Også likte jeg han ene som varmet opp hehehe. Han hadde humor :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

hmm... Michael Smith ja..... mener jeg så han på en eller annen konsert, men det er 10-15 år siden, tror det var sammen med Greg X Volts, RES band, take 6, Phil Keaggy + noen fler, var i Globen i Stockholm...husker ikke hvordan Smith var, husker bare Take6 utrolige stemmer på de karene der!!! akapella !!!

Siste konsert var Robert Plant !! en vannvittig bra konsert, hvor de spilte igjennom flere Zep låter, Ramble on, Whole lotta love + +

Beste konsert........Neil Young med Booker T & the MG's i 1993på Kalvøya (fikk med meg Faith no more og Pearl Jam der åzzå)

Link to comment
Share on other sites

hmmm. konserter jeg har vært på !! skal prøve å huske det meste!

KISS - 3 ganger (hotter than hell, Crazy nights, alive 96)

Iron Maiden - 2 ganger (somwhere on tour, seventh tour)

Alice in Chains

Black Crowes - 2 ganger

King's X - 3 ganger

AC DC

Pearl Jam

Faith no More

Neil Young

De Lillos - x antall ganger

Raga Rockers

DumDum Boys

Sterk naken og biltyvene

Jokke

3 små kinesere

Pink Floyd

Rolling Stones

Petra

RES band

Pantera

Yes

MotorPsyco

Jerusalem

Leviticus

Satriani

.....det er mange fler....skal oppdatere senere, skal bla igjennom billettbunkene.....

Link to comment
Share on other sites

desverre ikke Nirvana,

Pearl Jam var helt aldeles sinnsykt, Jeff Ament rocket rundt med ståbass på et par låter, er ikke helt med på det politiske vrøvlet de proklamerer, men konserten var utrolig bra !!!

*en av de største*, men det har kanskje noe med festival feelingen man får......eller hür? hehe

Link to comment
Share on other sites

Hmm, problemet e at eg skulle vært på mange konserter men ikkje råd/tid

I år har eg fått med meg ganske lite. En Fenrik Lane konsert (bandet til idolKurt) faktisk ganske så bra, litt nachspiel aktig musikk.

Under folkefesten i Bergen var det mye bra. Real Ones, Furia, Nathalie Nordnes, Kaizers, St Thomas, Sgt Petter.

Hmm ellers har det ikkje vært så mange konserter i år. Lite med penger. Men skal på eggstock festivalen i kveld :D

Link to comment
Share on other sites

Har vært på (som er verdt å nevne, har selvfølgelig vært på mer annet skrot også, men det orker jeg ikke å nevne i den anledninga her):

-Mark Knopfler Charity gig sommeren 2002: -Sinnsyk- konsert, latterlig lite lokale med latterlig mange ivrige fans, musikalsk var det veldig bra også. Spilte gjennom alt fra tidlige Dire Straits til noen smakebiter fra RPD.

-Elton John (i RAH): Er lenge siden nå, og tror egentlig at en konsert med han i dag ville vært bedre, jeg synes det han gjør nå er musikalsk veldig mye bedre enn det for noen år siden. Uansett, bra konsert.

-Han fyren som vant siste Grand Prix :P (Altså, han norske, ikke de som vant europafinalen): Han kunne synge, det var ikke det, men det burde da være lov å spandere på seg et band..? Helt alene på scenen med et halvråttent digitalpiano og vanvittig råtten PA, vel.. tvilsom opplevelse. Det her var forresten ikke en konsert jeg dro på as such, det var bare en 'dette innom' greie, så dere trenger ikke hive meg inn på psykiatrisk med umiddelbar virkning ;)

Skulle utrolig gjerne vært på:

dIRE sTRAITS konserter, rundt da Alchemy livecden ble spilt inn (-84).

The Beatles (hvorfor ble jeg ikke født en.. tja, 35 år før..?)

Og en masse andre ting da, Queen, Pink Floyd, Woodstock -69 (duuuh!), og en haug av ting jeg ikke orker å tenke på.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg vil ikke være særlig mer konkret da det neppe vil ha betydning for sjansene til å finne igjen gitaren, og kan stille noen i dårlig lys. Jeg har også alle opplysningene fra en person som er død, slik at de ikke kan ettergås.
  • Jeg vet ikke om det er innafor i det hele tatt i dette forumet, men kanskje du kan være litt mer konkret når du nevner artister? Det vil sannsynligvis hjelpe. Moderatorer?
  • Et stykke ut på 2000-tallet  skulle en kamerat ta med seg denne til Oslo (hvor han jobbet som lydtekniker) for salg. Den ble først lånt ut til en artist som var interessert, men det var visst dårlig med likviditeten. Deretter ble den etter hva jeg er blitt fortalt satt i en forretning, inntil noen andre viste interesse og gitaren på nytt ble lånt ut, visstnok til en som var involvert i en viss gitartrio som "herjet" på den tiden. Herremannen sluttet i denne trioen, startet hos en annen kjent norsk artist hvorpå han flyttet til utlandet. Jeg regner med at gitaren enten ble med på lasset, eller solgt videre. Oppgjør fant aldri sted, og jeg så aldri gitaren igjen. Dette lå veldig på kameraten min som slet med livet på alle områder, og han ønsket å gjøre opp for gitaren av egen lomme, selv om jeg gav uttrykk for at dette ikke var hans problem. Han gikk dessverre bort i 2015. Nå skriver vi 2021, og det er mer enn seks år siden kameraten gikk bort og rundt 15 år siden gitaren forsvant. Jeg lurer veldig på hvor den kan ha havnet, og om nåværende eier er klar over at den i praksis er tyvgods. Selv kjøpte jeg den hos Contronic musikk i Kristiansund på slutten av 90-tallet. Pickup`ene var veldig mikrofoniske, og jeg tok livet av 2 ved forsøk på å vokse dem. Den som fremdeles fungerte ble satt tilbake i gitaren, og fikk selskap av en singelcoil fra en Schecter-strat, samt bridge-pickup`en fra en 1982 60`s reissue. Begge donorgitarene tilhørte kameraten min. Hvis noen har sett denne eller har noen formening om hvor den er havnet setter jeg stor pris på å få info. Legger ved bilder av gitaren tatt av meg. Serienummer er godt synlig.  
  • Jeg har handlet for over 5000 2 ganger hos Thomann. Begge gangene måtte gebyr/mva betales før utlevering av pakka.
  • En mann med million kroner 😁
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.