Web Analytics
Jump to content

Ibanez: Ny RG2570 eller brukt RG2550...hmmm


Roy72

Recommended Posts

Jeg skal kjøpe, men står mellom disse to variantene, noen som har meninger? Prisen er eksakt samme på begge variantene.

RG2570 er ny men grå(mer sølv kanskje)

RG2550 er penere, men brukt. Dvs den er to år gammel og eieren påstår at den nesten ikke har vært spilt på. Ifølge han så god som ny.

Er det noen som har noen meninger rundt disse modellene og evt om forventede feil på den som har ligget i kassen sin gjennom et par år.

Mvh Roy

Link to comment
Share on other sites

Er veldig fornøyd med min 2550, satte nettopp emg pickuper i den, og er derfor glad for plekterbrettet som gjør sånne mekke ting litt enklere. Har ikke testet 2570'n, men Ibanez'er i det skiktet der er etter min erfaring gode. Bra sammenskrudde, stabile og lettspilte gitarer. Zero trem'en er litt å sette seg inn i, men nå har jeg ikke stemt min på 1 mnd, den er sikkert noen cent off her og der -men det merkes ikke. Det er veldig blandede følelser for zero tremen rundt om kring, men min erfaring er at det er helt greit og stabilt etter å ha fjernet "zero point systemet" - dvs en pinne med noen fjærer på baki trem'en som holder gitaren stemt selv om du sliter en streng eller justerer stramheten i tremblokka. Med den på plass måtte jeg finstemme litt støtt og stadig - flere ganger i uka. Sjekk ut litt på jemsite.com hva de sier der. Fantastisk site for Ibanez interesserte.

Har ikke hatt noen feil på min gitar enda, den er ca. et år, har desverre gått i gulvet et par ganger, og skiftet strenger 5-6 ganger. Strammeklossene i nut'a blir fort slitt, slik at de låser dårligere på de 2 lyseste strengene, utover det har jeg ikke merket meg noe. Regner med at det er enkelt å skaffe nye "klosser".

Link to comment
Share on other sites

Enig der! Sinnsykt fornøyd med min!

Hva ligger prisen på?

Fordi gulvfall(må fryktes og ikke undervurderes)satt jeg uten el.gitar og jeg hadde ikke tålmodighet til å vente på kommunikasjon over tidssoner, frakt...osv osv :) Endte opp med og reise innom Norsk Musikk for å se(...særlig), og endte med å senke mine tekniske krav og kjøpte en ny 370... Blir nok helt greit for hjemmebruk av en avdanka gammel rocker B)

Prisen var $650 + ca $125 frakt + 25% mva + div = NOK 6000.

Det er nok endel kr å spare på denne i prisklassen og høyere ved å handle fra the US, men krever at man må eie litt tålmodighet(vet ikke helt hvor jeg har lagt fra meg min...).

Håper jeg blir fornøyd med 370 til mitt bruk... Foreløpig veldig bra :-)

Link to comment
Share on other sites

Tipper han mener at det er det en 2550 kommer på.

Helt korrekt, kr.6000 for 2550'n :-)

370 ga jeg 4000, og ja jeg kunne reist rundt og bl.a innom Musikkland, men så ref tålmodighet... Nei, gjorde ikke det :-)

Takk for gratulasjon!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.