Web Analytics
Jump to content

Ibanez: Ny RG2570 eller brukt RG2550...hmmm


Roy72
 Share

Recommended Posts

Jeg skal kjøpe, men står mellom disse to variantene, noen som har meninger? Prisen er eksakt samme på begge variantene.

RG2570 er ny men grå(mer sølv kanskje)

RG2550 er penere, men brukt. Dvs den er to år gammel og eieren påstår at den nesten ikke har vært spilt på. Ifølge han så god som ny.

Er det noen som har noen meninger rundt disse modellene og evt om forventede feil på den som har ligget i kassen sin gjennom et par år.

Mvh Roy

Link to comment
Share on other sites

Har ikke peil, men brukt pleier å lønne seg :) Men det viktigste er at du prøver begge selv og dermed finner ut av hva du liker best. Btw, velkommen til forumet :D

Link to comment
Share on other sites

Er veldig fornøyd med min 2550, satte nettopp emg pickuper i den, og er derfor glad for plekterbrettet som gjør sånne mekke ting litt enklere. Har ikke testet 2570'n, men Ibanez'er i det skiktet der er etter min erfaring gode. Bra sammenskrudde, stabile og lettspilte gitarer. Zero trem'en er litt å sette seg inn i, men nå har jeg ikke stemt min på 1 mnd, den er sikkert noen cent off her og der -men det merkes ikke. Det er veldig blandede følelser for zero tremen rundt om kring, men min erfaring er at det er helt greit og stabilt etter å ha fjernet "zero point systemet" - dvs en pinne med noen fjærer på baki trem'en som holder gitaren stemt selv om du sliter en streng eller justerer stramheten i tremblokka. Med den på plass måtte jeg finstemme litt støtt og stadig - flere ganger i uka. Sjekk ut litt på jemsite.com hva de sier der. Fantastisk site for Ibanez interesserte.

Har ikke hatt noen feil på min gitar enda, den er ca. et år, har desverre gått i gulvet et par ganger, og skiftet strenger 5-6 ganger. Strammeklossene i nut'a blir fort slitt, slik at de låser dårligere på de 2 lyseste strengene, utover det har jeg ikke merket meg noe. Regner med at det er enkelt å skaffe nye "klosser".

Link to comment
Share on other sites

Enig der! Sinnsykt fornøyd med min!

Hva ligger prisen på?

Fordi gulvfall(må fryktes og ikke undervurderes)satt jeg uten el.gitar og jeg hadde ikke tålmodighet til å vente på kommunikasjon over tidssoner, frakt...osv osv :) Endte opp med og reise innom Norsk Musikk for å se(...særlig), og endte med å senke mine tekniske krav og kjøpte en ny 370... Blir nok helt greit for hjemmebruk av en avdanka gammel rocker B)

Prisen var $650 + ca $125 frakt + 25% mva + div = NOK 6000.

Det er nok endel kr å spare på denne i prisklassen og høyere ved å handle fra the US, men krever at man må eie litt tålmodighet(vet ikke helt hvor jeg har lagt fra meg min...).

Håper jeg blir fornøyd med 370 til mitt bruk... Foreløpig veldig bra :-)

Link to comment
Share on other sites

Tipper han mener at det er det en 2550 kommer på.

Helt korrekt, kr.6000 for 2550'n :-)

370 ga jeg 4000, og ja jeg kunne reist rundt og bl.a innom Musikkland, men så ref tålmodighet... Nei, gjorde ikke det :-)

Takk for gratulasjon!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hodeløs i dag. Utrolig komfortabel og spillevennlig øks, spesielt når man står oppreist i flere timer på øving.  
  • Har du bilder, så hjelper det oss veldig. 
  • Hei Jeg skal selge en JEM fra 2003 som jeg har hatt noen år, men jeg har ikke peiling på gitar og det er så mange modeller at andre gitarer på Finn er lite hjelp i. Eneste jeg har er prisen jeg kjøpte den for i 2014. Den har original kasse og to små hakk i finish. Hvordan kan jeg finne en pris å sette på Finn?
  • En TBX-kontroll gjør vel forresten ikke så mye mer enn gradvis å bypasse seg sjøl over 5, hvilket resulterer i en kraftigere resonanstopp i lav diskant. Mye det samme kan oppnås billigere ved å bytte til et 1 Mohm potensiometer. 
  • Hvis du vil ha flere lyder enn du noen gang kommer til å bruke: http://www.deaf-eddie.net/ Jeg har hatt det moro med Chromacaster-koblingen hans. Fordelen med denne er at gitaren fungerer som en helt vanlig Stratocaster i ytterposisjonen. To av koblingene, N + B i serie og N + B i parallell er faktisk også ytterst brukbare, låter  mellomposisjon på henholdsvis humbuckere og Telecaster. Trepickups-koblingene med én ute av fase er også morsomme, men kanskje mer til hjemmeøving enn live.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.