Web Analytics
Jump to content

Hvilken gitar er dette?


chanderse
 Share

Recommended Posts

I forbindelse med mitt gitarkjøp kom jeg over et bilde av en hvit telecaster på Fender sine sider (fender.com). Har lett i flere dager, men finner ikke ut av verken modell eller farge/finish. Hjelp?!

Gode forslag mottas med takk! :D

post-6820-1247734455_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Suhr er vel like mye hit and miss, ettersom det uansett gjelder å finne et instrument som han liker å spille på. Tross alt ikke alle som setter teoretiske soniske kvaliteter høyest. :) Jeg tror ikke jeg hadde følt meg mer fornøyd med en Suhr enn mye annet. Har prøvd flere, god kvalitet, men ikke noe for meg.

Vil anbefale deg å prøve gitaren før du kjøper, uansett hva du velger. :)

Link to comment
Share on other sites

Suhr er vel like mye hit and miss, ettersom det uansett gjelder å finne et instrument som han liker å spille på. Tross alt ikke alle som setter teoretiske soniske kvaliteter høyest. :) Jeg tror ikke jeg hadde følt meg mer fornøyd med en Suhr enn mye annet. Har prøvd flere, god kvalitet, men ikke noe for meg.

Vil anbefale deg å prøve gitaren før du kjøper, uansett hva du velger. :)

Fender er uansett mer hit or miss enn Suhr.

Har aldri prøvd en Suhr som har hatt noen kvalitetsissues, Fender derimot....

Personlig preferanse er selvsagt det viktigste uansett.

Forresten utgjør de "teoretiske" soniske kvalitetene til Suhr høyst praktiske soniske utslag også hehe

Jeg prøvde 2-3 Suhr gitarer før jeg fant ut hva jeg likte, men etter det fantes det ingen alternativer :)

Link to comment
Share on other sites

Mange av oss velger gitarer som umiddelbart føles gode å spille på - ofte en gitar med lik halsprofil, bånd, skala, radius som den gitaren vi allerede liker best. Skal ikke si at det er et fornuftig grunnlag å basere valget på, men det kan virke litt tryggere enn å velge en gitar som låter bra.

Enten er du hekta på lyd eller så er du ikke. :) De som vil ha Fender er vel i utgangspunktet ute etter Fenderlyd, og jeg får aldri i livet prakka på de en 80-talls Ibanez. :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.