Web Analytics
Jump to content

Dimarzio Super Distortion


aslak1234
 Share

Recommended Posts

Hei! Vurderer en Dimarzio Super Distortion i gitaren min, altså bridge posisjon. I neck tenkte jeg en mikrofon med "moderate" output, derfor lurer jeg på om Super Distortion har helt vanvittig høy output, eller bare litt høyere enn andre passive mikker med "moderate" output ;) Vil ikke at det skal være helt vanvittig forskjell mellom outputten på mikrofonene

De fleste jeg har hørt med og lest på reviews sier at at den er veldig høy.

Noen som har peiling eller erfaring?

Link to comment
Share on other sites

jeg vil ikke si det er så sinnsvak, men jeg er da bare vant med emg o.l så kanskje de er det? hehe

edit, jeg tenkte seymore duncan distortion, beklager, uansett var kommentaren verdiløs. haha :lol:

Edited by Wylde Thing
Link to comment
Share on other sites

Super distortionene har ganske høy output, men har fortsatt en klar cleanlyd i motsetning til mange andre som jeg synes blir noe 'skrikete'. Gir også en fin vreng.

Vet ikke om jeg ville montert den i neck dersom jeg ikke hadde en bridge pickup som matcher outputen, men som bridge pickup er den kjempe :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.