Web Analytics
Jump to content

Jeff Buckley


Peri
 Share

Recommended Posts

Eneste låta som jeg har hørt skikkelig på er Grace , men mye har flydd passivt inn i øra mine. Men Grace , det er en låt som bare er helt sinnsykt bra og store deler sender frysninger ned over ryggen min -- akkordene er helt sjukt digge :D akkord rekken ved det jeg vil tro er refrenget ellerno , er helt sjukt :D NYYDELIG

skal høre aktivt på mer , noen anbefalte låter?

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

utrolig mann. Ble helt dratt med da jeg hørte han første gangen, for en 3-4 år siden. Lilac wine, grace og halleluhja er favorittene. Den sistnevte gjør han faktisk bedre en originalen til leonard cohen mener jeg ;)

Ellers anbefaler jeg Tom Mcrea til de som liker buckley. Han er dog ikke i nærheten av stemmen til buckley men det han presterer er utrolig bra!

Link to comment
Share on other sites

Grace er kanskje min favoritt også! Last Goodbye er også en utrolig bra låt. I Lilac Wine legger han hele sjela si, og den er vakker. Lover You Should've come over er også en jeg anbefaler, også har du selvfølgelig Halleluja da, som han gjør genialt.

Nå anbefalte jeg jo nesten hele Grace, så du kan like så godt kjøpe hele skiva hvis du ikke har den. Et must i samlinga.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.