Web Analytics
Jump to content

Nye pickups til Std. Tele USA


karl_nybegynner
 Share

Recommended Posts

Vanlig standard usa tele. Den låter litt for skarpt og twangy for repertoiret mitt nå.. Trenger en runder blues tone.

Hmmm, min usa tele er faktisk rundere i neck pos. enn straten min i neck, og de artistene du nevner har jo ganske twangy Fender-sound? (Og da mener jeg ikke "country-pickin'-twang".) Hvilken amp kjører du?

Link to comment
Share on other sites

hmm.. kjører vox ac15 og synes det til alle tider, både med og uten vreng, låter countrytwang i alle posisjonene.

Mulig jeg er helt på viddene her, og ikke skjønner problemet helt, men er det ingen forskjell på når switchen står i bru-begge-hals????

Link to comment
Share on other sites

Mulig jeg er helt på viddene her, og ikke skjønner problemet helt, men er det ingen forskjell på når switchen står i bru-begge-hals????

Jo, naturligvis! Men jeg synes at det låter country-twang uansett, selvsagt er det karakteristikker og forskjeller i posisjonene. Jeg klarer ikke å få en rund fin bluestone.. Den er så skarp syns jeg. Den var perfekt i de tider jeg bare drev med chicken picking, men nå er det annerledes.

Link to comment
Share on other sites

Seymour Duncan JB Jr. eller Little'59.

Evt skifte plekterplaten og montere en av hver. Du må antakeligvis frese noe i hals posisjon for å få den til å passe.

Og og bytte ut vol eller tonekontroll med push/pull pot for å splitte pickupene.

Edited by hkurt
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.