Web Analytics
Jump to content

Crates V-serie? Bittesmå blue voodoos?


Guest
 Share

Recommended Posts

Noen som har noen kjennskap til disse ampene? Jeg tenker på V58, V1512 og V3112. Jeg har lest endel reviews av disse og de blir såklart med en gang sammenligna med Vox AC15 og Fenders Pro og Junior forsterkere på 15 og 30 watt.

Crates minste på bare fem watt med 8" element er jo noe helt for seg selv. Men er det noen som har hørt de andre rl? Det som går igjen er at ingen ser ut til å nekte for at fender og vox er hakket hvassere på clean, men Crate skal vissnok ha en svært bra overdrive og dist på disse små tingstene i tillegg til at de skal ha langt mer bunn (Og ordentlig bunn, ikke bare sånn prompelyd).

Jeg har i det siste brukt en Marshall DSL100, og før det brukte jeg Laney VC30 212. Og jeg må si at selv om jeg liker vrengen best når den når herifra til helvete så var lyden såpass mye bedre i en klasse A amp krænka opp at jeg har solgt Marshallen og er på jakt etter noe smått og godt igjen! Vil Ikke ha Vox og ikke Marshalls DSL40... Nok en gang kommer jeg med et idiotisk utsagn som ikke har noe med virkeligheta å gjøre: de ampene er bare for kitsj! Altså klisjeer! De er OVERALT! Elg i solnedgangs-amper!

Har ingen erfaring med Crate i det hele tatt...

Hjelpe meg litt noen?

Link to comment
Share on other sites

Jeg er vel en av de få jeg vet om som synes Blue voodoo ikke høres noe særlig bra ut...men de ser jo jævla bra ut,uansett, det eneste jeg har prøvd av Crate, er altså Blue Voodoo, og likte det ikke. Slapp cleancanal, vrengcanalen er altfor...spiss og fuzzete, hvis det gir noen mening. Kanskje du burde prøve en Carvin Legacy-combo? Nilsefix liker den ikke, så da må den jo være bra...

Link to comment
Share on other sites

Er ikke akkurat noen fan av Blue Voodoo selv, men tanken var mer å spørre om det er såpass med lyd i de små kassene? Som sagt skal de ligge rett under fender og vox hva clean angår og det tilsier jo at de ikke akkurat er dårlige når de blir sammenlignet med de. Og på vreng sia skal det visstnok være veldig bra med tanke på pris, størrelse og watt...

Jeg foretrekker litt spiss vreng framfor Nu-lyden uten mellomtone... Blir ikke bra sololyd eller definisjon med scooping etter min smak.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.