Web Analytics
Jump to content

Rettledning tricks&licks


stratcat

Recommended Posts

Hei!

Lurer på om det er noen i Oslo området som kunne tenke seg å rettlede meg litt på elektrisk gitar.

Jeg har klimpret siden jeg var 17(er nå 30), men det er først de siste 16-17 månedene at jeg har begynt på elektrisk med plekter. Jeg har noen fordeler da jeg har et meget brukbart gehør, pluss at jeg har over ti år fra fiolin.Venstrehånda mi er ikke det jeg sliter mest med..

Så helt nybegynner er jeg ikke, men siden jeg er helt selvlært, er jeg redd for å øve inn feil(vanskelig å rette opp igjen).

I utgangspunktet søker jeg ikke "gitarlærer" for å gå i undervisning over lang tid, men bare noen få timer til å begynne med ihvertfall, hvor jeg kan få noen tips og råd fra en som er dreven!!:-)

Selv om det ikke er et must at du også kun holder deg til de stilartene, spiller jeg foreløpig kun blues og litt rock'n roll(Fender strat er mitt redskap). Så det kan jo være greit om du har litt peiling på disse.. Jeg er for øvrig stooooor SRV-fan, og det var SRV som inspirerte meg til å begynne og øve seriøst.

Har ingen andre ambisjoner enn at jeg skal ha det gøy,bli bedre, og kanskje gjøre en cover-konsert om noen år når jeg har blitt litt bedre:-)

Hvem vet?

Ta gjerne kontakt:-)

Mvh

B

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.