Web Analytics
Jump to content

Ny amp...2000-3000kr


Recommended Posts

Hei skal kjøpe meg ny forsterker men har ikke så mye

peiling på det med forsterkere...

-Burde ha en fin varm clean lyd men burde takle litt vreng også...

-2000-3000 kr

-Spiller rock og litt blues

Har sett litt på en vox ad30vt.

Noen som har prøvd den som kan si meg litt om hvordan den er?

Takker for svar:D

Link to comment
Share on other sites

Min första tanke är att Blackhearts Little giant kanske skulle vara nÃ¥got för dig? Rör, bra cleant ljud, fin att se pÃ¥ och den funkar väldigt bra tillsammans med pedaler.

Mathias

Ps. Jag har Blackheart Little Giant-kabinettet till salg men det är INTE därför jag kommer med förslaget. . bara för att ha det på det klara :) .

Link to comment
Share on other sites

Blackhearten er kul, epi valve jr. er også vanvittig mye godlyd for lite penger.

Skal den kun brukes hjemme som øvingsamp, hadde jeg nok havnet på en valvetronics modell.

Veldig imponert over lyden i de, mye bedre enn cubene etter min mening.

Mye forskjellige amper og effekter i en, så du slipper å styre med pedaler hjemme.

Har en AD60VT, som er en litt annen type, (dukker opp på bruktmarkedet av og til), har mulighet for lagring av mange flere presets og switch for forskjellige wattstyrker. Funker fint til gigging hvis det skulle bli aktuelt senere også.

Link to comment
Share on other sites

Til soverommet er jo vox sine modellingamper supert, de låter jo faktisk kult(i forhold til den Spider søpla til Line6 iallefall).

Annet enn det er jo Orange Tiny terror et alternativ, du får nok toppen brukt til rundt 2-3k, men så var det kabinett da..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.