Web Analytics
Jump to content

Mesa Boogie Single Rectifier 50 watt solohead


andbac2
 Share

Recommended Posts

Hei!

Lurer på å kjøpe meg en Mesa Boogie Single Rectifier 50 watt solohead brukt. Har kontakt med en fyr som er villig til å selge meg en slik amp for ca. 10 000, den er fra 2000 og er brukt i øvingslokale og kun på 5 - 6 gigger. Han har byttet ett rør, 12ax7 i forsteget. Det jeg da lurer på, er om dere kan hjelpe meg. Hvor mye koster denne ny? Er den verdt det? Hva synes dere om den? Hvordan er den i forhold til f.eks en peavey 5150 rllrt andre amp'er?

Jeg tror denne forsterkeren passer til meg. Jeg spiller litt forskjellig typer musikk og en kamerat av meg har en slik og hans låter konge synes jeg. Spiller mye rock og pop.

Håper på svar!

Med venlig hilsen,

Andreas Bachke

Link to comment
Share on other sites

10 laken for en brukt slik i Norge er ikke så ille, men fult mulig å prutte på.

En annen ting, hvis det sitter 4 år gamle power-amp rør i den, er dette absolut noe å trekke fra prisen. Så, jobb med den. Den er mye bedre enn peavey'en, og mange andre amper. Få så fete heads til den prisen

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.