Web Analytics
Jump to content

Kramer-prosjekt.


Recommended Posts

Hallo. for noen dager siden, kom det en gitar til meg i posten.

Da jeg kom hjem, merket jeg at posten hadde vært sÃ¥ hyggelig Ã¥ gjøre dette:

Krameren013.jpg

Temmelig nasty sprekk. Tok bilder for dokumentasjon, og fylte sprekken med lim, klemte igjen, fylte litt til, klemte, la i press, og tørket bort overflødig lim.

Resultatet ble slik:

Krameren003.jpg

Det jeg så gjorde, var å Lodde på plass mikker og potter. Bilder av det kommer senere, alt skal byttes ut bortsett fra humbuckeren.

Halsen ble montert på, samtidig med floyden, og så startet jeg med oppstrenging.

Jeg har aldri vært borti floyd rose før, så jeg var litt spent. Først "blokkerte" jeg trem'en med papir og rot, for å få den til å stå opp.

Her med Mørk E på plass:

Krameren015.jpg

Krameren016.jpg

Som dere ser, mangler den øverste stemmeskruen. Jeg tok selvfølgelig av stemmeskruene før jeg limte halsen...

For å stemme opp floyden da alle strengene var festa, la jeg en rett, flat og tynn metallplate mellom baksiden av floyden og kroppen. så stemte jeg opp, og slakket fjærene til stangen falt ned. så låste jeg strengene, og stemte med fine-tunerne.

jeg ble ganske fornøyd med resultatet:

Krameren021.jpg

Trussroden ble stilt, fordi at halsen sto i en bue uten sidestykke. Selger spiller nok ikke på gitarene han selger...

Det ferdige resultatet ble slik, etter strengestilling o. l:

Krameren019.jpg

Krameren020.jpg

krameren033.jpg

krameren034.jpg

krameren037.jpg

IMG_0354.jpg

IMG_0355.jpg

en vakker dag får den nok en relakkering. Når jeg gidder.

Gitaren er forresten fantastisk å spille på, og floyden funker bra, når jeg først fikk stilt og festet alt som det skulle.

Lyden er fet nok, men det endrer seg nok med ny innmat. Humbuckeren er veldig god, men singlecoilene snakker jeg ikke om... "seymor duncan" gjelder nok bare covrene...

God verdi for pengene!

Bare å fyre løs med spørsmål!

dersom noen har deler de gjerne ville sett på gitaren, ta kontakt!

Edited by F.V.Zappa
Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde tenkt meg om både en og to ganger før jeg hadde satt igang et omlakkeringsprosjekt av dette her. Vil du pynte på lakken, kommer du langt med en finsliping og rebuffing. Trolig er det nok lakk å ta av. Noen skrammer på en 20 år gammel gitar er da til å leve med. Gamle krigere skal ha noen arr.

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde tenkt meg om både en og to ganger før jeg hadde satt igang et omlakkeringsprosjekt av dette her. Vil du pynte på lakken, kommer du langt med en finsliping og rebuffing. Trolig er det nok lakk å ta av. Noen skrammer på en 20 år gammel gitar er da til å leve med. Gamle krigere skal ha noen arr.

det tenker jeg og, og det vil på en måte kanskje senke verdien. men det er heller ikke så lite bøll, faktisk så mye at mamma sa: den var jo rett og slett stygg...

men på den annen side, er vel ikke så veldig mange år til den blir en eller annnen type "vintage"... vet ikke jeg. blir nok en tid til uansett!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.