Web Analytics
Jump to content

Spørsmål angående Cubase SX3 og EzDrummer


Ampsheep
 Share

Recommended Posts

Bruker som sagt Cubase Sx 3og EzDrummer.

har ikke veldig god i noen av programmen og har spilt inn litt bare for gøy!

men når jeg lager trommetracks så finner jeg en jeg liker fra bobilotket på EZdrummer også drar jeg den inn i Cubase også må jeg holde på å kopiere og lime inn helt til jeg har nok til sangen. finnes det noe lettere måte å gjøre det på?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Ønsker du noe enda lettere enn å kopiere og lime inn..? Kanskje bare jeg som ikke helt skjønner, men dette er jo dritlett i utgangspunktet.

njaa, det som skjer for meg er at ting forskyver seg littegran også kommer ting litt i utakt, tar så lang til å måtte zoome inn også drive å flytte på drommespora for å få det i takt..

Link to comment
Share on other sites

njaa, det som skjer for meg er at ting forskyver seg littegran også kommer ting litt i utakt, tar så lang til å måtte zoome inn også drive å flytte på drommespora for å få det i takt..

Kjenner ikke Cubase, men har Nuendo selv, som er ganske likt etter hva jeg har skjønt. Er det ikke en quantifiseringsfunksjon i Cubase?

Still inn Bars/Beats i timecoden, så skal vel ikke det være noe problem?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg vil ikke være særlig mer konkret da det neppe vil ha betydning for sjansene til å finne igjen gitaren, og kan stille noen i dårlig lys. Jeg har også alle opplysningene fra en person som er død, slik at de ikke kan ettergås.
  • Jeg vet ikke om det er innafor i det hele tatt i dette forumet, men kanskje du kan være litt mer konkret når du nevner artister? Det vil sannsynligvis hjelpe. Moderatorer?
  • Et stykke ut på 2000-tallet  skulle en kamerat ta med seg denne til Oslo (hvor han jobbet som lydtekniker) for salg. Den ble først lånt ut til en artist som var interessert, men det var visst dårlig med likviditeten. Deretter ble den etter hva jeg er blitt fortalt satt i en forretning, inntil noen andre viste interesse og gitaren på nytt ble lånt ut, visstnok til en som var involvert i en viss gitartrio som "herjet" på den tiden. Herremannen sluttet i denne trioen, startet hos en annen kjent norsk artist hvorpå han flyttet til utlandet. Jeg regner med at gitaren enten ble med på lasset, eller solgt videre. Oppgjør fant aldri sted, og jeg så aldri gitaren igjen. Dette lå veldig på kameraten min som slet med livet på alle områder, og han ønsket å gjøre opp for gitaren av egen lomme, selv om jeg gav uttrykk for at dette ikke var hans problem. Han gikk dessverre bort i 2015. Nå skriver vi 2021, og det er mer enn seks år siden kameraten gikk bort og rundt 15 år siden gitaren forsvant. Jeg lurer veldig på hvor den kan ha havnet, og om nåværende eier er klar over at den i praksis er tyvgods. Selv kjøpte jeg den hos Contronic musikk i Kristiansund på slutten av 90-tallet. Pickup`ene var veldig mikrofoniske, og jeg tok livet av 2 ved forsøk på å vokse dem. Den som fremdeles fungerte ble satt tilbake i gitaren, og fikk selskap av en singelcoil fra en Schecter-strat, samt bridge-pickup`en fra en 1982 60`s reissue. Begge donorgitarene tilhørte kameraten min. Hvis noen har sett denne eller har noen formening om hvor den er havnet setter jeg stor pris på å få info. Legger ved bilder av gitaren tatt av meg. Serienummer er godt synlig.  
  • Jeg har handlet for over 5000 2 ganger hos Thomann. Begge gangene måtte gebyr/mva betales før utlevering av pakka.
  • En mann med million kroner 😁
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.