Web Analytics
Jump to content

Ønsker å spille med deg! [Kristiansand]


Guest Thunder Fingers
 Share

Recommended Posts

Guest Thunder Fingers

Bassist på 22år søker jevnaldrende, dyktige og dedikerte musikere i Kristiansandsområdet.

Jeg spiller allerede i et metal band så jeg ønsker ikke flere band i denne sjangeren, men er ute etter ett band som er i sjangerene Rock/Funk/Prog Rock og/eller Blues. Jeg er sterkt inspirert av Rush, The Who, Thin Lizzy, Iron Maiden og den type band, og har og et ønske om å muligens kunne covre noen sanger av disse bandene, men ha hovedfokus på egne greier. Jeg ønsker at bandet skal kunne leke seg med musikken og ikke være alt for oppsatt på at det skal spilles perfekt og prikklikt hver eneste gang, ikke ulikt det som var The Whos filosofi, rom for leking med sanger både på øving live.

Jeg har også etter all sannsynlighet øvingslokale.

Noen innspillinger som jeg har gjort med ett av mine tidligere band finnes her:

http://www11.nrk.no/urort/Artist/TheGetaways/default.aspx

Jeg kan spille mye rart, og er i grunn med på det meste musikalsk sett. Jeg er en habil bassist og min personlige spillestil ligger nok veldig mye i rettningen John Entwistle og Geddy Lee, men jeg klarer og å se ann sangen, så jeg kjører ikke på uansett. (Noe som kan høres på The Getaways sangene)

Send en PM eller mail (thunder.fingers at hotmail.com) om det skulle være interresant!

Edited by Thunder Fingers
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
22 år gammel bassist ønsker fortrinnsvis et band innen Hard Rock/Prog Rock/Heavy Metal sjangeren, men kan og være med på mange andre stilarter. Har spilt bass i ca 6 år, og har en ganske allsidig spillestil, selv om jeg er mest inspirert av bassister som Geddy Lee (Rush) og John Entwistle (The Who). Ønsker helst et band som også er i begynnelsen av 20årene. Spiller allerede i et Melodisk Death/Thrash band, men ønsker også et band i en annen sjanger.

Hva med å flytte til Bergen og spille med oss i Adrenaline Will Trigger?

Vi er fra 20-24 år gamle, og vi spiller Alternativ rock/Punk/Metall.

Myspace: http://www.myspace.com/adrenalinewilltrigger

Hehe... Tenk på det. Vi har nettopp spilt inn en EP, og den kommer opp på myspace'en så snart vi får den ferdig mixet!

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.