Web Analytics
Jump to content

Ønsker å spille med deg! [Kristiansand]


Guest Thunder Fingers
 Share

Recommended Posts

Guest Thunder Fingers

Bassist på 22år søker jevnaldrende, dyktige og dedikerte musikere i Kristiansandsområdet.

Jeg spiller allerede i et metal band så jeg ønsker ikke flere band i denne sjangeren, men er ute etter ett band som er i sjangerene Rock/Funk/Prog Rock og/eller Blues. Jeg er sterkt inspirert av Rush, The Who, Thin Lizzy, Iron Maiden og den type band, og har og et ønske om å muligens kunne covre noen sanger av disse bandene, men ha hovedfokus på egne greier. Jeg ønsker at bandet skal kunne leke seg med musikken og ikke være alt for oppsatt på at det skal spilles perfekt og prikklikt hver eneste gang, ikke ulikt det som var The Whos filosofi, rom for leking med sanger både på øving live.

Jeg har også etter all sannsynlighet øvingslokale.

Noen innspillinger som jeg har gjort med ett av mine tidligere band finnes her:

http://www11.nrk.no/urort/Artist/TheGetaways/default.aspx

Jeg kan spille mye rart, og er i grunn med på det meste musikalsk sett. Jeg er en habil bassist og min personlige spillestil ligger nok veldig mye i rettningen John Entwistle og Geddy Lee, men jeg klarer og å se ann sangen, så jeg kjører ikke på uansett. (Noe som kan høres på The Getaways sangene)

Send en PM eller mail (thunder.fingers at hotmail.com) om det skulle være interresant!

Edited by Thunder Fingers
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
22 år gammel bassist ønsker fortrinnsvis et band innen Hard Rock/Prog Rock/Heavy Metal sjangeren, men kan og være med på mange andre stilarter. Har spilt bass i ca 6 år, og har en ganske allsidig spillestil, selv om jeg er mest inspirert av bassister som Geddy Lee (Rush) og John Entwistle (The Who). Ønsker helst et band som også er i begynnelsen av 20årene. Spiller allerede i et Melodisk Death/Thrash band, men ønsker også et band i en annen sjanger.

Hva med å flytte til Bergen og spille med oss i Adrenaline Will Trigger?

Vi er fra 20-24 år gamle, og vi spiller Alternativ rock/Punk/Metall.

Myspace: http://www.myspace.com/adrenalinewilltrigger

Hehe... Tenk på det. Vi har nettopp spilt inn en EP, og den kommer opp på myspace'en så snart vi får den ferdig mixet!

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har de akustiske alltid i kasse med en Boveda pose i kassen. Funker fjell.
  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.