Web Analytics
Jump to content

GuitarRig + Acer Aspire One (o.l)


kake
 Share

Recommended Posts

Hvordan funker Guitar Rig 3 på små svake laptoper, som Asus EEE, Acer Aspire One og lignende? Selvfølgelig med eksternt lydkort (jeg har M-Audio MobilePre). Er de sterke nok, eller må man ha noe større for at det skal funke bra?

Takk for svar :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg kan prøve meg på et svar. Jeg er ikke så dreven på dette, men er "under opplæring". Jeg kjører AmpliTube2 Live på min Mac Powerbook G4 12". Macen har 1,25 GHz pros. og 1G ram (mener jeg bestemt). Det jeg opplever er at jeg er på grensa. Med det mener jeg at jeg til tider opplever at jeg får litt skurr på gitarlyden.Det funker for øving og "just for fun". Jeg har da ingen andre applikasjoner åpne. Har ikke testa med opptak. Det gjør jeg på iMacen.

Jeg vil tro at disse PC'ene du refererer til har bedre prestanda enn min Powerbook! Håper dette hjalp deg litt. Jeg er som sagt ikke så dreven.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Å selge gamle gitarer kan være god butikk det, men det forutsetter jo at man faktisk får betalt... 😔
  • Tok den i fresen, med binding fresestålet. Gikk som hakka møkk.
  • Veldig fint med trebinding! Hvordan fikk du ABSen av uten å skade treet?
  • I dag: tok av igjen abs binding, og limte på trebinding. Fordi; limet som jeg sikkert var for generøs med hadde lagt seg inn i sporet for bånd enkelte plasser. Fikk det ikke ut på en god måte, prøvde med varme på en tynn sondeog pirke det ut, , men usikkert på resultatet. Dessuten var der en glippe i underkakant binding ,  tror den hadde bydd på trøbbel senere.  Tok av igjen som sagt, tensket opp med sagbladet på fret-sagen og limte på med trelim igjen.  Tror jeg er fornøyd nå. Dessuten vakrere med treverk synes jeg.. 
  • Har ikke prøvd flere steder enn dette foreløpig. Kan legge til at jeg kjøpte gitaren i i 97/98`ish, men at den ble stadig mindre brukt etter at jeg ble pappa i 2001. Nr 2 kom i 2003, og kofferten med gitaren ble bare liggende til frustrasjon. Mener jeg har video av ungene som lekte med gitaren mens den lå i kassa et sted....uansett ble den besluttet solgt siden trelast virket mer fornuftig enn en gammel gitar akkurat da. Selvfølgelig en dårlig vurdering, og det endte jo ikke helt bra heller.  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.