Web Analytics
Jump to content

Freak Guitar Camp...


The Euphor
 Share

Recommended Posts

Tenkte egentlig å legge ut litt musikk slik at dere kunne diskutere om det var Strat eller Les Paul som ble brukt. Men, fant fort ut at det var litt vrient å legge ut en enkelt låt uten mye om og men. Derfor ble det til at jeg lagde en liten mimrevideo fra Freak Guitar Camp 2007. Bare bilder av de som var med, samt musikk i bunn. Greit nok å høre på. ;)

Nå er det jo ikke lenge til påmeldingen åpner for FGC09. Derfor tenkte jeg å lufte ideen for eventuelt interesserte. Jeg har vært der i tre år, 2005-2007. Og egentlig frister det litt å ta turen igjen neste år. Hele opplegget er såre enkelt. Du spiller ræva av deg i en uke. I tillegg får du muligheten til å sove lite og spise "grei nok" mat. Musikk fra 08:30 til 00:00, og gjerne lenger om du orker. I tillegg til leksjoner av ulik art på dagtid må du også være med å lage en låt sammen med andre. Denne skal framføres med dommere og fete premier til beste låt.

Her er min utrolige video...

Spør gjerne om det er noe du lurer på! :)

Link to comment
Share on other sites

Langt ifra. Første året jeg var der var det en fyr som meldte seg på før han hadde spilt en eneste note på gitar. Han kjøpte seg en sjustrenger rett etterpå, og hadde da omtrent et halvt års erfaring før han stilte opp. Skal sies at han stilte opp mest for å filme. Fufux eller FX som han er bedre kjent som har filmet en drøss med gitarister, og han klarte seg bra. Alle spille for seg selv med headsett, så det er ingen guru (som han liker å kalle seg) som kommer med nedsettende ord eller blikk. Selvfølgelig finnes det folk som tror det er kult med showoff, men på tre år har jeg bare møtt én! Har heller ikke møtt noen som klarer å spille alt i løpet av uka. :) I stor grad en opplevelse mer enn en samling for gode gitarister.

Et annet viktig punkt er venner. Første året møtte jeg en advokat fra Nederland. Han hjalp meg faktisk da jeg byttet gitar med en fyr fra Nederland. Jeg måtte vente lenge på å få gitarene jeg ble lovd, men etter et pent håndskrevet brev fra en Nederlandsk advokat endret det seg fort. :D Jeg har også møtt igjen en finne, en franskmann og en italiener flere ganger i ettertid. :) Alt på grunn av campen. :)

Et siste punkt er at du får møte profesjonelle musikere. Fra litt undergrunnsflinkiser som Patrick Rondat til Andreas Öberg, Ron Thal, Mats & Morgan, Jonas Hellborg. I år var Guthrie Govan der. Men det er ofte litt hemmelig hvem som kommer. Så man får ta det man får. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.