Web Analytics
Jump to content

Susing, men bare på clean-kanalen


Tom Dooley
 Share

Recommended Posts

Hey!

Gikk til anskaffelse av en Crate Vintage Club 5212 i dag, og jeg er virkelig overrasket over hvor god den er. Storfornøyd med lyden, men det suser i clean-kanalen.. Uavhengig av volum, og om jeg har i kabelen eller ikke. Vel, det suser ikke. Mer lavfrekvent "humming". Men vrengkanalen er tyst.. Har prøvd med gate i effektsløyfa, men det er ingen forskjell. Merkelig.

Noen som hvet hva som er galt?

Link to comment
Share on other sites

Jeg er ikke sikker.. Men om du har noice gate mellom ampen og dne fortsatt suser, så er det vell noe med powerampen?

Prøv å koble preamp-delen mot poweramp fra en annen forsterker om du har anledning til det.

Og mottsatt. Syns det er en fin måte å teste de to delene på.

Pleide å bruke Line6 Pod som preamp via effektsløyfen i en annen amp og brukte ampen som poweramp.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Prøvde det nå, men det er støyer like ille uansett om jeg bare bruker power amp eller pre amp i Crate'n.. Men jeg la merke til at om jeg tar på kontrollplata eller knottene på crate'n så forsvinner litt av støyen. På langt nær all, men litt. Kan dette tyde på at joringa til preamp-røra til cleankanalen er borte?

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...

Tenkte jeg skulle grave opp denna tråden da jeg har fått litt mer info.

Hadde den på service, og fikk beskjed om at mesteparten av susinga antakeligvis kom fra effektloopen siden den er koblet inn via fire løse kabler som henger fritt og plukker opp en del støy. Grunnen til at den støyer på clean og ikke på vreng-kanalen er visstnok fordi clean-kanalen alltid går om effektloopen, men vreng-kanalen ikke kobler inn effektloopen før det sitter en kabel i loopen. Så om jeg kobler noe i loopen så støyer den like mye på begge kanalene.

Noen som har gode tips til hvordan jeg kan gjøre denne effektsløyfa mer støyfri?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.