Web Analytics
Jump to content

Epiphone LES PAUL 100


simmons
 Share

Recommended Posts

Hei

Er ny her på forumet, tenker kjøpe meg en Epiphone LES PAUL 100 Gitar, noen med erfaringer her? Er det en dårlig billigutgave eller er det en grei gitar?

Kjetil

Link to comment
Share on other sites

Jeg syns faktisk at Epiphone Les Paul pickups lager en overraskendes bra crunch-lyd. Bridge pickups låter veldig rent til cleans. De kan være litt "livløse" i tonen til tider. Men de rette instillingene på ampen går det an å skru seg fram til en veldig brukbar lyd.

Link to comment
Share on other sites

Hei

Er ny her på forumet, tenker kjøpe meg en Epiphone LES PAUL 100 Gitar, noen med erfaringer her? Er det en dårlig billigutgave eller er det en grei gitar?

Kjetil

LP100 er vel den som har halsen skrudd fast til halsen (bolt-on) , jeg ville gått et hakk opp og kjøpt en med limt hals.

Link to comment
Share on other sites

Kjøpte en som begynner gitar selv og fungerer helt greit, spiller ikke på den lenger men er alltid stemt når jeg plukker den opp...synes den er langt bedre enn tilsvarende gitarer i samme prisklasse som jeg har prøvet.

Har du lyst på å kjøpe brukt kan du sende meg en PM :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hodeløs i dag. Utrolig komfortabel og spillevennlig øks, spesielt når man står oppreist i flere timer på øving.  
  • Har du bilder, så hjelper det oss veldig. 
  • Hei Jeg skal selge en JEM fra 2003 som jeg har hatt noen år, men jeg har ikke peiling på gitar og det er så mange modeller at andre gitarer på Finn er lite hjelp i. Eneste jeg har er prisen jeg kjøpte den for i 2014. Den har original kasse og to små hakk i finish. Hvordan kan jeg finne en pris å sette på Finn?
  • En TBX-kontroll gjør vel forresten ikke så mye mer enn gradvis å bypasse seg sjøl over 5, hvilket resulterer i en kraftigere resonanstopp i lav diskant. Mye det samme kan oppnås billigere ved å bytte til et 1 Mohm potensiometer. 
  • Hvis du vil ha flere lyder enn du noen gang kommer til å bruke: http://www.deaf-eddie.net/ Jeg har hatt det moro med Chromacaster-koblingen hans. Fordelen med denne er at gitaren fungerer som en helt vanlig Stratocaster i ytterposisjonen. To av koblingene, N + B i serie og N + B i parallell er faktisk også ytterst brukbare, låter  mellomposisjon på henholdsvis humbuckere og Telecaster. Trepickups-koblingene med én ute av fase er også morsomme, men kanskje mer til hjemmeøving enn live.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.