Web Analytics
Jump to content

Alle HIM fans, kikk her!


vwh
 Share

Recommended Posts

Som mange kanskje vet, kommer HIM ut med et samlealbum, "And Love Said No", med et par nye sanger på i Mars.

Igår fant jeg musikkvideoen til den første singelen, "Solitary Man".

Råtøffe saker :-D!!

http://www.viva.tv/player/frameset.php?id=...10196&focus=off

For de som ikke vet det, er "Solitary Man" en Neil Diamond sang som også bla. Johnny Cash har covra..

Link to comment
Share on other sites

Jeg er ikke FAN av him , men de har gjort et par ting som er veldig kult. I tillegg har de en veldig kul logo .. (heartogram) .

Jeg fant ut om him gjennom de kjente CKY filmene med Bam Margera . Så er en stund siden jeg fikk høre om dem .. Da var jeg hekta på "de vanlige" låtene , Right here in my Arms osv osv ..

Men nå for tida er en av de eneste låtene jeg syntes de har gjort bra , Wicked Game , coveret av Chris Isaacks smashhit ;)

Men den er i tillegg veldig kul da :D

Og vokalisten er så sinnsykt porno :( hehehehehe...

Men for all del , kule folk !!

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

HIM har faktisk covra sykt mange sanger opp gjennom tidene, mange kun live, men også noen album versjoner.

Her er en liste over hvilke sanger de har covra som jeg kommer på:

*Wicked Game (Chris Isaak)

*The Reaper (Blue Oyster Cult)

*Rebel Yell (Billy Idol)

*Larger Than Life (Backstreet Boys)

*Some Kinda Hate (Misfits)

*Rendezvous With Anus (Turboneger)

*Poison Heart (Ramones)

*Enjoy The Silence (Depeche Mode)

Link to comment
Share on other sites

Øy! Sånn sier man ikke!! ;-)

HIM består absolutt ikke av noen spesielt gode musikere med masse kunnskap og teknikk, men er nok et bevis på at man ikke bør være en virtous for å rocke :-D Akkurat som f.eks. Ramones og Nirvana..

Link to comment
Share on other sites

Vokalisten heter Ville Valo..

HIM er faktisk som et hvilken som helst band, men jeg forstår godt at f.eks. hardbarka metall-huer ikke liker musikken. Grunnen er ganske enkel; HIM er ikke et metal band! HIM har aldri prøvd, eller utgitt seg for å være det. HIM er ganske enkelt et band som spiller "glam-goth-pop-industrial-metal-rock". Ser du på HIM som et metallband, da skal jeg være enig at musikken er dårlig.

Jeg vil si at musikken har tatt mange av elementene fra ulike musikksjangere som jeg setter pris på, og fått noe melodiøst og fengende ut av det. Bør ikke nødvendigvis være beinharde riff og lynkjappe soloer, men poenget er at JEG og forhåpentligvis flere syns det høres bra ut.

Link to comment
Share on other sites

etter min mening har HIM mange fengende melodier, men arrangementene og måten bandet spiller på blir utrolig kjedelig. Vokalistenhar en veldig bra stemme, men hele pakka blir så falsk synes jeg. Musikken er dau og uten sjel, men han synger knall!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
  • Fikk filt til nut i dag, tester ut filer til spor jeg fikk kjøpt av en velvillig forumitt🙂 samme type filer som jeg har lånt av en kjenning tidligere. Setup er ikke 100 prosent foreløpig, men den er godt spillbar nå.det gjenstår stort sett bare elektronikken på denne nå.edit, må mere filing på den nuten
  • Har sett en god del forskjellige slike sider i det siste. Man må jo være komplett idiot for å gå på noe sånt.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.