Web Analytics
Jump to content

Trenger hjelp til forsterker topp kjøp.


Jøgge

Recommended Posts

Heisann kjære strengebrødre.

Jeg maser stadig vekk om forsterker kjøp, så her er enda en post ang. det:

Jeg har nå fått solgt min Marshall JCM, og vil derfor kjøpe meg en topp. Kabinettet er sikra, det blir et Diezel 2x12 med Custom Drivers. Så jeg lurte på om noen her hadde forslag til åssen forsterker jeg burde se på. Har siklet på Laney GH-50L og Engl Thunder, men disse ble dessverre over mitt budsjett.

Jeg kan nå strekke meg til 7500 kroner for toppen. Interressert i både brukt og nytt. Sett på Peavey Valveking toppen, ettersom denne har fått mye kritikk, men den var ikke på lager hos importøren. Peavey 5150 frister også, dog brukt. Musikken som ska spilles er hovedsaklig hi-gain grunge, ala Alice In Chains og metall ala Lamb of God og Mastodon. Vrengen jeg vil ha må være tight og definert. Clean er clean for meg, så det er ikke første prioritet, dog ikke noen ulempe.

Så hvis du har noen gode forslag til topper jeg burde sjekke ut, så kom med det. Send gjerne annonnser og linker. Blir takknemlig for alle svar. Jeg er veldig usikker på dette, så jeg ber veldig om hjelp! Og jeg er veldig lite hypp på å strekke meg utenfor budsjettet, og spørr hvis noe var uklart med posten min. ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.