Web Analytics
Jump to content

seymour duncan


angus y
 Share

Recommended Posts

hei!

fikk tilbud av den lokale musikk-sjappa på et par seymour duncan humbuckere i dag.. det var en jeff beck signatur i bridge, (tror jeg), og en classic sh-1`59 i neck. de sier dette vil låte ehlt knall! vurderer å gå for det.. men, noen som har peil eller noen formening om hvordan det låter? :) kommer til å spille rock/hard rock, og de skal i en epiphone lp.

takker for svar! ^_^

Link to comment
Share on other sites

JB er en klassisk "hot-rod" PAF humbucker.

dvs. at den har litt høyere output og en litt mer fokusert tone med mer mid.

59 er en klassisk PAF, åpen luftig lager bra clean og blues toner.

til Rock/ hard rock er de helt ideelle.

JB'en tar også metall på en bra måte.

Veldig standard sett som er veldig allsidig, uten å miste vintage sjarmen.

Link to comment
Share on other sites

Hei ville ikke starte noen ny tråd siden mitt spm omhandler Seymour Duncan pickup.

Jeg også spiller rock/hard rock og lurer veldig på om det er noen som har testet ut SH 6.

Denne pickupen heter jo også Distortion, grunnet til sin "High Output"

om det er noen som har prøvet den så setter jeg pris på svar.

PS hvordan fungerte SH 1 ??? er du fornøyd???+

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.