Web Analytics
Jump to content

Moing - Det er meg...


Moing
 Share

Recommended Posts

Navnet er Jørgen.

Året var 1991.

Bostedet er Åmot, Midt mellom Drammen og Hønefoss.

Egentlig er jeg en skikkelig lat person, som unngår å gjøra noe i det hele tatt.

Musikk er fast inventar i dagen min, enten er det nynning, heavy luftgitarspellig, iPod og mye mer.

Går i 10. klasse og har tenkt å søke på Musikk, dans og drama på Ringerike Vidregående i Hønefoss til neste år. Håper inderlig jeg kommer inn.

Musikk-inspirasjonen min går vel i mye rart, Metallica, Slipknot, Slayer, Pink Floyd, Green Day++ Alt mellom himmel og jord... Men ikkeno techno/trance. Orker maks 1min med det..

Har ikkeno band. Har ekstremt lyst på et band, men det finns ikke nesten ikke musikale ungdommer rundt omkring her. Så i tilfelle det finnes non som vil jamme litt i Modum/Eiker-området, send en PM så får dere garantert svar;)

Gitaren min bærer det vakre navnet Morgan SG, mange mener jeg er gift med den...

Har ikke spelt altfor lenge, men absoulutt alt er selvlært, så det er ikke håpløst.

Takk for oppmerksomheten ;)

PS: Kirk Hammett er mitt STOORE gitar-idol. :wub:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.