Web Analytics
Jump to content

Morgan Traveller W-01CE


Siss29
 Share

Recommended Posts

Som noen kanskje har fått med seg, så har jeg bare jallagitarer når det gjelder akkustisk. :blush:

Qxl-gitaren som liksom var stålstrenger, men som viste seg å være nylonstrenger, låter ok, men holder stemminga veldig dårlig. Dessuten har den jo litt bred hals og jeg strever med å få klare toner av den. Når jeg prøver å spille akkorder på den, så høres de fleste ut som om jeg har dempa strengene :mellow: . Den gamle EKO-gitaren skifta jeg tunere på, men den skurrer noe jævlig og høres ikke helt god ut selv om jeg stemmer den.

Derfor funderer jeg på å finne meg stålstrengsgitar med litt mer ok kvalitet, og dermed fant jeg denne Morgan travellerer gitaren.

Men hvordan er den?

Link to comment
Share on other sites

Har hørt den er god å spille på... Men jeg synes egentlig at headstocken er litt i største laget!

Utseendemessig mener du?

Ellers skal vel gitaren være ganske liten og snerten?

Link to comment
Share on other sites

Kroppen er liten og "snerten", men hodet er litt stort i forhold til kroppen...

Ja den er litt spesiell, men jeg var mest opptatt av at den var god å spille på. Synes egentlig ikke akkustiske gitarer er noe spesielt fine å se på generellt. Men har jo en fin lyd og er jo litt enklere å drasse på :)

Lurer på om halsen er slank og fin og slikt. Synes klassiske gitarerer (nylonstrengere) virker litt klumpete og store i halsen. Men stålstrengere virker litt slankere.

Funderer litt på denne Harley Benton-gitaren: http://www.thomann.de/thoiw5_harley_benton...5_prodinfo.html som noen skrøt av her på forumet. Prisen blir jo bare omtrent det halve da.

Det meste er vel bedre enn de jeg har uansett :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.