Web Analytics
Jump to content

Tommy Emmanuel


Oscillo
 Share

Recommended Posts

Det stemmer. Klinikk på Imerslund, konsert på Hr. Nilsen. Kjente gitarister å se begge steder, og masse tid med forrykende gitarspill.

Jeg klarte med litt flaks å få med meg begge deler. Klinikken var meget hyggelig, han spilte inspirert, samtidig som han tok seg tid til å gi bort litt råd og tips om gitarspill med fingrene. Konserten er noe av det beste jeg har sett, ikke bare fordi han spiller bedre enn de fleste, men fordi det også kommer så klart frem at han legger sjela i musikken.

En konsert med ham står på Må Ha-lista.

Link to comment
Share on other sites

Det stemmer. Klinikk på Imerslund, konsert på Hr. Nilsen. Kjente gitarister å se begge steder, og masse tid med forrykende gitarspill.

ARG!! :angry2:

Jeg sendte jo faktisk mail til Tommys manager i mars og lurte på hvorfor han skulle spille i både sverige og danmark, men ikke i norge.

Her er svaret jeg fikk:

Andreas,

I can assure you that we have not "forgotten" Norway. We can only go where we are offered a job to play and that offer has not come yet, but it will. We might be there in November 2006.

Regards,

Gina

Tommy's manager

Link to comment
Share on other sites

Jeg sendte jo faktisk mail til Tommys manager i mars og lurte på hvorfor han skulle spille i både sverige og danmark, men ikke i norge.

Såvidt jeg husker var stoppen i Norge ikke særlig planlagt på forhånd, sikkert derfor du fikk det svaret du gjorde fra manageren hans. Jeg fikk med meg klinikken kun pga litt flaks, da jeg sjekket websidene hans etter å ha fått nyss om konserten. For øvrig fint at han kommer tilbake og får spilt på et litt større sted, folk stod omtrent oppå hverandre på Hr. Nilsen.

Link to comment
Share on other sites

Jeg var faktisk så frekk at jeg foreslo for Tommys manager at de skulle ta kontakt med Øystein Sunde for å få til en fellesopptreden. To entertainere som jeg ser for meg at kunne fungert bra sammen på en scene. Dette fikk jeg aldri noe svar på...

En tilsvarende mail ble også sendt til en person i spinner records, Sundes plateselskap. Heller ikke herfra var det noe respons å få.

Men konserten med Tommy skal jeg på, og ser veldig frem til.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...

Det blir visst ikke på cosmopolite likevel, men datoen står fast.

Så den 16.november burde alle ta seg en tur på Soria Moria for å se en kjempedyktig gitarist.

Billetter selges på Imerslund musikk.

Jeg har sikret meg to billetter ihvertfall :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.